Gastro Guide skal få bysbørn og turister til at prøve lokale madoplevelser

Foto: VisitVejle

VisitVejle står bag en ny brochure samt et digitalt univers, hvor borgere og turister kan lade sig inspirere til at spise og købe lokalt.

Guiden har fået det mundrette navn ”Gastro Guide” og samler en række fødevarevirksomheder, alt fra cafeer og restauranter til gårdbutikker og delikatesseforretninger fra både selve Vejle by og en række spændende madopevelser, der findes i omegnens byer. 

Gastro Guide fik premiere til forrige uges internationale madfotofestival i Det Gamle Teater i Vejle, hvor besøgende fik mulighed for at læse et eksemplar af byens nye guide til gastronomien. Den er trykt som brochure, men den eksisterer også som et interenettet, hvor VisitVejle holder styr på og opdaterer indholdet. 

Gastro Guiden kan afhentes på VisitVejles turistkontor, Banegårdpladsen 6, 7100 Vejle. Den er gratis. Guiden er på både dansk og engelsk. Den digitale version kan ses på VisitVejles hjmemmeside. VisitVejle står bag en ny brochure samt et digitalt univers, hvor borgere og turister kan lade sig inspirere til at spise og købe lokalt.