"Galhalsen fra Vejle" står til at vinde danmarksmesterskab

Foto: Shutterstock

Mikael Berg Larsen aka Galhalsen fra Vejle er favorit til at overtage titlen som Danmarks nye hotdog-konge, efter Ruben Mikkelsen har siddet på tronen de sidste seks år. Det vurderer bookmakeren Bet25.

Når der d. 31. maj dækkes op til DM i Hotdogspisning på Gl. Torv i Aalborg, bliver det uden den seksdobbelte danmarksmester Ruben Mikkelsen, der har valgt at holde et sabbatår fra det store ædegilde.

Det betyder, at der skal findes en ny hotdog-konge af Danmark. Og hvis man spørger bookmakeren Bet25, bliver det den 33-årige vejlenser Mikael Berg Larsen, der sætter tænderne i det eftertragtede pølsetrofæ.

"Efter flere år i skyggen af Ruben Mikkelsen er vejen nu endelig banet for, at Mikael Berg Larsen aka Galhalsen fra Vejle kan lade sig hylde som Danmarks nye hotdog-konge. Og som nuværende danmarksmester i både pandekagespisning og stegt flæsk-spisning har vi altså at gøre med en ædedolk ud over det sædvanlige," siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, og fortsætter:

"Til trods for han aldrig har været i nærheden af Ruben Mikkelsens vanvittige rekord, der lyder på 42 spiste hotdogs på bare 15 minutter, har han alligevel bevist, at han er født med en særlig evne til at kværne hotdogs. I 2017 slog han sin egen personlige rekord ved at æde 32 hotdogs i DM-finalen, mens det sidste år blev til 28. Derfor er han også vores favorit i år, selvom hans præstationer under kvalifikationsrunden ikke helt levede op til vanlige standarder," siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

Hos Bet25 kan man i skrivende stund få pengene 1,75 gange igen, hvis Galhalsen fra Vejle som forventet æder sig helt til tops i konkurrencen. Næststørste favorit er debutanten Robert Larsen fra Maribo, der giver odds 2,20 til at løbe med trofæet. 

"Som den nye dreng i klassen overraskede Robert Larsen alt og alle i kvalifikationsrunden, da han strøg helt til tops foran et stærkt felt af hotdogspisningsveteraner. Og det bliver spændende at se, om han kan følge op på den flotte præstation, når det virkelig gælder i DM-finalen. Der er dog ingen tvivl om, at der lagt op til en historisk tæt finale, hvor der for første gang i mange år er reel spænding om udfaldet," slutter Morten Olsen. 

Se alle odds på DM i Hotdogspisning Bet25s hjemmeside.