Fotokonkurrence: Vejles vartegn

Vejle24 indbyder til fotokonkurrence - tag et billede af byens vartegn og vind burgere for to hos en af byens gode burgerrestauranter.

Vejle24 udskriver i dag en fotokonkurrence. Fotografér et af byens vartegn, send billedet ind til os på kontakt@nyheder24.dk og vær med i konkurrencen om to burgere på en af byens mange gode burgerrestauranter.

Konkurrencen er meget simpel. Du tager et billede af et af byens vartegn og sender det til os. Det skal være et billede, som du har rettighederne til, du må altså ikke sende din brors eller datters billede ind til os.

Den 23. april udvælger vi fem billeder, som bliver sat til afstemning på vores Facebook-side. Det billede, der får flest stemmer vinder en burger-middag for to på en af byens bedste burgerrestauranter. 

Reglerne er:

1. Du må sende maks fem billeder ind i denne konkurrence
2. Du skal have alle rettighederne til billedet, når det sendes ind
3. Vejle24 får tilladelse til at bruge dit billede i forbindelse med artikler om Vejle - selvfølgelig med korrekt kreditering
4. Vejle24 får tilladelse til at vise dine billeder på avisens Facebook-side og på Facebook Vejle
5. Kun billeder sendt til kontakt@nyheder24.dk deltager i konkurrencen
6. Billedet skal ligge i vores inbox senest søndag den 22. april for at komme i betragtning til finalen

Dommerkomitéen, som består af avisens redaktion samt en erfaren fotograf, udvælger vinderen ud fra billedets kvalitet, motivet og fotografens evne til at se forbi det forventede og indfange byens vartegn fra en personlig eller overraskende vinkel.

Et vartegn er et typisk kendetegn; et bygningsværk, et monument eller en figur, der er et iøjnefaldende eller typisk kendemærke for Vejle. Vi tolker vartegn meget bredt, så længe man som vejlenser kender motivet, så falder det ind under vartegn.

Fotoet skal være mindst 2400 x 1600 pixels eller 1600 x 2400 pixels.

Undlad venligst watermark/navn på billedet.

GOD VIND MED BILLEDERNE