Brød og Co. er savnet af mange lokale, men nu er der godt nyt til brødhungrende vejlensere: Senere på året udkommer Simon Clemens med sin første kogebog.
I efteråret var det slut med det populære bageri og bondekøkken, Brød og Co., da Henrik Elkjær og Simon Clemens lukkede og slukkede for deres ovne og forretning i Latinerkvarteret. I årene forinden havde de ellers høstet stor succes og både formået at blive kåret til Vejles bedste butik og sikret sig en bronzemedalje til DM i brød. Lukningen har dog ikke slået Simon Clemens ud. Han lover et gensyn med det gode brød, som mange vejlensere kendte fra Brød og Co., når han udgiver sin nye kogebog. Efter planen lander bogen hos boghandlerne engang i sensommeren.
Simon Clemens har allerede skrevet 142 sider af den kommende bog, som får titlen "Den LILLE brødfabrik". Han fortæller at han i skrivende stund er i fuld sving med at pakke bogen med flere nyttige tips og tricks, som kan hjælpe læseren frem til et bedre surdejsbrød. "Jeg kan ikke nødvendigvis lære folk at lave godt brød, men jeg kan lære dem håndværket," siger han til Vejle24.
Det bliver Forlaget Fritid, der skal udgive bogen. Her er forlægger Mie Møller Bie sikker på, at forlaget har fat i en kommende succes: "Simon er en passioneret formidler og en fremragende bager. Vi ved, at han er en lokal helt i Vejle, så vi er ret sikre på, at mange er interesserede i at eksperimentere med brød sammen med Simon."
Simon Clemens har på vanlig vis allerede lagt planer for, hvordan bogen skal finde sit publikum. Den har allerede fået sin egen Facebook-side og snart støder hjemmesiden til. Se Simons eget opslag om bogen her: