Det sker i Vejle: Mikkel Beha, Cirkeline og Linje 3

Vi er kommet tæt på jul og i denne uge er der mange gode ting på programmet i Vejle. Du kan blandt andet opleve Mikkel Beha i et spændende foredrag. Eller du kan komme til sjove arrangementer for børn.

En ny uge er godt i gang, og du skal nu til at finde ud af, hvad den skal bruges på. Hos Vejle24 har vi som altid samlet de bedste ting, så du blot skal vælge, hvad din uge skal gå med.

Mikkel Beha

Mandag den 25. november kan du komme til Mikkel Behas helt nye foredrag, hvor han fortæller dig om den kolde hvide verden fra familiens seneste eventyr.

I denne omgang har de været omgivet af sne og polarkulde i den nordiske natur.

Læs mere her. 

Så længe mit hjerte slår

Skal du med til en rigtig Giro 413-musical, så skal du opleve, Så længe mit hjerte slår, som er en ny dansk musical, der er lavet på baggrund af de kendte og elskede sange fra Giro 413.

Selve historien udspiller sig om en moden sygeplejerske, der forelsker sig i en overlæge, som lover hende alt, selvom han er gift. Da sygeplejersken bliver gravid, beslutter lægen sig dog for at vende tilbage til sin kone.

De medvirkende er Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Marie Nørgaard, Morten Christensen, Troels II Munk og Sonja Oppenhagen.

Læs mere her. 

God jul, Cirkeline

Onsdag den 27. novermber kigger Cirkeline igen forbi Vejle Musikteater med en dejlig julefortælling.

I historien møder vi Cirkeline juleaftensmorgen, hvor hun sammen med musevennerne Frederik og Ingolf senere skal på jagt efter juletræet.

Læs mere her. 

Jonah Blacksmith

Du kan opleve Jonah Blacksmith når de for første gang kommer til Vejle Musikteater. Lige nu er de i fuld gang med indspilningerne til deres nyeste album.

Bandet fra Thy består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup og Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Læs mere her. 

Linie 3 Juleshow

Linie 3 er på pletten igen med deres juleshow, hvor de synger alle de sange, der skal til for at det kan blive jul.

I år er det 40 år siden, at Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3. Det var nemlig i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus.

Læs mere her. 

Bruce Guthro – Celtic X-mas Tour 2019

Bruce Guthro er på pletten med sin juletour. Den tidligere Runrig frontfigur er tilbage som solist med et solidt program.

Til denne koncert kan publikum opleve legendariske minder fra Bruce Guthros tid med Runrig, men også hans egne sange.

Læs mere her.