Det sker i Vejle: Adressanten Ubekendt, Lasse Rimmer og Maggie Reilly

Foto: PR

I denne uge er der nok at muligheder på programmet, og hvis du ikke vil gå glip af noget, så må du hellere læse med her og se, hvad du kan bruge ugen på.

En ny uge er allerede godt i gang, og Vejle24 har som altid samlet de sjoveste begivenheder til dig, så du bare skal vælge, hvad du vil bruge ugen på.

Troen og ingen

Mandag den 23. september kan du opleve Teatret Svalegangen som i samarbejde med Folketeatret har lavet den livsbekræftende dramatisering af Søren Huss’ sorgalbum – Troen og Ingen – fortællingen om det ultimative tab. Fortællingen handler om Søren Huss’ sørgelige historie, hvor han i en trafikulykke mister sit livs kærlighed. Det er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Læs mere her.

Adressaten Ubekendt

Det Kongelige Teater har taget to af dansk teaters største stjerner, Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen med i dette smukke og tragiske stykke, som handler om venskab, om nazismens fremmarch i Tyskland og om to mennesker, der mister fodfæstet i den nye verdensorden.

Det er et stykke fra en roman fra 1938, men selve historien kan stadig virke i vores tid.

Læs mere her.

Guidet tur bag kulisserne

Du kan få en helt unik mulighed for at få en guidet tur bag kulisserne i Vejle Musikteater. Du får lov at opleve backstage, scenen, scenetårnet og andre skjulte områder, hvor der normalt ikke er adgang for publikum.

Man kan høre anekdoter om nogle af de spændende kunstnere, der har stået på scenen.

Læs mere her.

Lasse Rimmer

Fredag den 27. september kan du opleve Lasse Rimmer i det nye show, Færre end 3.

Det nye sjov handler om Lasse Rimmers eget forhold, og er meget personlig. Lasse Rimmer og kæresten undgår nemlig de helt normale kæresteproblemer, som ofte opstår i et forhold.

Alle de ting er nemlig irrelevante. I en ung alder fik Lasse Rimmers kæreste et nyt hjerte og derfor synes det unødvendigt at bruge tid på ligegyldige stridsemner.

Læs mere her.

Verdensnavnet Maggie Reilly kommer til Vejle

Maggie Reilly er virkelig en verdensstjerne, og nu gæster hun Vejle med alle sine ikoniske verdenshits; Moonlight Shadow, Everytime We Touch og Familiy Man. Det bliver en aften i nostalgiens tegn når de klassiske numre kan genopleves. 

Læs mere her.