Crossfitters konkurrerede: Se billederne af de svedige mænd og kvinder

Billede

I aftes mødte godt 40 veltrænede crossfitters op i Spinderiet, for at deltage i den afsluttende workout i en verdensomspændende konkurrence.

De seneste fem uger har op imod 500.000 mennesker fra hele verden deltaget i en konkurrence, The Crossfit Open, som har som sit erklærede mål at finde den mest veltrænede atlet i verden. Blandt deltagerne har været knap 50 vejlensiske udøvere af fitness-sporten, som består af øvelser, der tester udøvernes færdigheder i alt fra smidighed til hurtighed og styrke - i aftes blev de testet for sidste gang.

”Det fungerer som kvalifikation til verdensmesterskaberne og europamesterskaberne, men for os er det mest af alt en hyggelig workout, hvor man kan konkurrere lidt med de andre,” forklarer Christian Ørskov, som er daglig leder af Crossfit Copenhagen Spinderiet.

I konkurrencen deltager flest mænd. Christian Ørskov fortæller dog at kønsfordelingen til daglig er ganske ligelig. "Faktisk har vi en lille overvægt af kvinder, men de er ikke helt så glade for at konkurrere som mændene. Ikke alle kvinder lader sig dog afskrække af konkurrenceelementet. Blandt de vejlensiske atleter som i går udførte de krævende i øvelser var også Christian Ørskovs egen mor på 67.

I aften fejrer crossfitterne at strabadserne er ovre med en velfortjent fest.

Besøg Men24 for mandesager og geil til mænd.