City Vejle gav overskuddet fra Kagens Dag til Vejle Herberg

Citychef Marianne Jeppesen (tv) og Lene Fibæk (th) fik både udvekslet et kram og et stort pengebeløb, da de mødtes i dag i Vejle Herbergs lokaler.

Der var mere end bare krummer til overs fra Kagens Dag. Ved middagstid i dag overrakte citychef Marianne Jeppesen overskuddet fra kagearrangementet til Vejle Herberg.

Checken var udformet som en mobiltelefon, og overskuddet var rekordstort, da Marianne Jeppesen fra City Vejle i dag overrakte et beløb på 27.528 kroner til lederen af Vejle Herberg, Lene Fibæk.

Siden Vejle Herberg i april åbnede i nye lokaler på Damhaven 1 nær Bryggen, har Lene Fibæk haft rygende travlt. Hun og de frivillige medarbejdere har klunset møbler og indrettet stedet, hvor der siden åbningsdagen har været overnattende hjemløse alle nætter.

Lene Fibæk havde dog tid til at dukke op i dag, da City Vejle donerede overskuddet fra Kagens Dag til herberget. ”Jeg havde lige tid til at møde op til 27.000 kroner,” siger hun med et smil.

Endnu ved Lene Fibæk ikke, hvad pengene skal bruges til, men de falder på et tørt sted. Det er endnu ikke sikkert om herberget kan blive i lokalerne, men hvis de gør, vil de gerne have indrettet et separat lokale til overnattende kvinder, foruden badefaciliteter og en brandtrappe.

Kagens Dag bliver gentaget

Citychef Marianne Jeppesen fortæller at hun og repræsentanterne fra de fire deltagende bagerier i Kagens Dag hurtigt blev enige om, at give årets overskud til det nystartede herberg: ”Det er jo et godt formål, og så har vi kunne læse, at der er et stigende antal hjemløse,” forklarer hun.

Marianne Jeppesen fortæller i øvrigt, at det allerede nu er sikkert, at der kommer en ny omgang Kagens Dag på en tirsdag i maj til næste år. Alle fire bagerier, som deltog i år: Vanilla, Føtex, PA Brød og Langenæs Bagerierne, har meldt ud, at de er klar til at gentage succesen.

Citychefen ser nu frem imod de kommende arrangementer, som City Vejle arrangerer. I første omgang er det Mens Night den 1. juli og ”Jyllands Stærkeste Mand” dagen efter.