Bredal Kro føler sig svindlet: Ifølge direktør har kroen mistet en million på ugyldige gavekort

Her hos Bredal Kro føler man sig svindlet af en virksomhed, der har solgt gavekort til ophold på kroen. Foto: Google Maps

Bredal Kro åbner på Facebook op for en svindelsag, der - ifølge direktøren - har kostet kroen op mod en million kroner.

Bredal Kro føler sig misbrugt. Det fortæller de tirsdag på deres Facebook-side, hvor direktør Elkær Mathiassen er underskriver på et lang indlæg, der åbner op for et længere forløb, som kroen har været inde i. Heri rettes en direkte beskyldning mod virksomheden Luxusopleveser, som direktøren mener har snydt Bredal Kro. 

Mathiassen skriver: 

"Indtil for et år siden købte Luxusoplevelser gavekort til gourmetophold på Bredal Kro. Desværre kan vi nu konstatere, at Luxusoplevelser har svindlet. De har solgt og modtaget betaling for mange flere gavekort, end de har købt hos Bredal Kro. Vi har opsagt aftalen med Luxusoplevelser for et år siden. Og kort efter fik vi at vide, at ejeren af Luxusoplevelser Carl Rytter var død. Siden har vi ikke kunnet validere gavekortene."

Forløbet har indtil videre kostet Bredal Kro op mod en million kroner, ifølge Elkær Mathiasssen. 

"Vi har nu indløst mange flere gavekort, end vi har fået betaling for. Det er sket i håbet om, at vi kunne indfri alle ugyldig gavekort. De ugyldige gavekort har nu kostet os 1 mio. Kr. Jeg skønner, at der er ugyldige gavekort for yderligere 2-3 mio. Kr. Hvis vi skal indløse dem, vil vi gå konkurs.
Det er en uheldig situation, som jeg er meget ked af. Jeg har nu været nødsaget til at stoppe med, at indløse de ugyldige gavekort. Bredal Kro har hverken solgt dem, eller modtaget betaling for dem," skriver direktøren videre i indlægget på Facebook. 

Derudover fortæller direktøren, at de restrende gavekort fra Luxusoplevelser betragtes som ugyldige. Han slår i samme ombæring fast, at direktøren har politianmeldt virksomheden Luxusopleveser for bedrageriet. 

Læs også: Folketidende