Bøgen er sprunget ud på Munkebjerg Hotel her til morgen

Foto: René Aarby Sørensen

Her til morgen på hvad der ser ud til at blive den hidtil varmeste dag i 2018, kan René Aarby Sørensen, Direktør på Munkebjerg Hotel berette, at bøgen nu er sprunget ud. Foråret er nu officielt kommet.

Der findes mange bøgetræer rundt om i Vejle og omegn, der konkurrerer med bøgen på Munkebjerg om at springe ud først. Men igen i år bliver det Munkebjerg-bøgen, der bliver den første officielle forårsbebuder. 

I ugevis har personalet på Munkebjerg Hotel holdt øje med bøgen. Og her til morgen fylder bladene altså mere end en to-krone, hvilket indikerer, at den for alvor er klar til at råbe forår.

Det er en stolt direktør på Munkebjerg Hotel, der kan berette, at bøgen nu kan komme i avisen. Og her på Vejle24 er vi mere end stolte af at være de første med nyheden.

Forår på en sommerdag

I følge DMI er der mulighed for at vi endvidere får årets første sommerdag. Der varsles op til 25 grader lokalt. Og i såfald bringes nyheden om forårets komme på årets første sommerdag. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra vejrguderne om denne form for forvirring.