Biblioteket genlyder af jazz: Gratis koncert i anledning af festuge

Det er ikke første gang, at Jazzmood spiller koncert i Vejle. Foto: Vejle Bibliotekerne

I anledning af Trekantområdets Festuge kan vejlenserne komme til gratis jazzkoncert på biblioteket.

Biblioteket vil summe af vaskeægte jazz fra swingtiden, når den lokale kvintet Jazzmood giver koncert mandag eftermiddag den 26. august. Repertoiret består for en stor del af amerikanske standards, men også latinamerikanske rytmer og dansksprogede sange er en del af den musik, som Jazzmood spiller, og det hele er tilsat en særlig klang med tætte arrangementer, som veksler mellem improviserede soli.

Vejle kender Jazzmood

Jazzmood blev dannet for godt 10 år siden af saxofonisten Mogens Sønderup og guitaristen Tom Horn, og det tog et par år, inden besætningen var på plads. Charlotte Andersen har været bandets sangerinde næsten siden start, og senere kom Tine Lützen til på bas. Som det nyeste har Jazzmood fået den dansk-amerikanske trommeslager Rachel Palmerox med. Denne erfarne og populære besætning spiller ved koncerten på biblioteket.

Jazzmood er kendt af vejlenserne fra en række arrangementer, både kirkekoncerter, gadeoptræden og offentlige koncerter, for eksempel i Skyttehuset. Koncerten foregår på Vejle Bibliotek, mandag den 26. august kl. 15-16.30. Der er gratis adgang, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.