160 unge fodboldspillere mødes til udsolgt fodboldskole

Med 160 unge fodboldspillere tilmeldt, kan Skibet fodboldskole melde alt udsolgt. Arrangøren Oliver Lundgaard glæder sig til uge 27, hvor Skibet bliver forvandlet til et slaraffenland for fodboldinteresserede unge. "Måske får vi også en storskærm, så vi kan se VM-kampe sammen," fortæller han.

Fodboldskolen i Skibet, der afholdes i uge 27, kan melde alt udsolgt. 32 frivillige skal sørge for, at de 160 potentielle fodboldstjerner får en oplevelse ud over det sædvanlige. Ud over træninger og spil til mål, kan de tilmeldte møde både Katrine S. Pedersen, assistentræner på det danske kvindelandshold, og den kvinde der har spillet flest landsholdskampe (210), samt Den Mentale Kriger og tidligere professionelle fodboldspiller, Kim Boye.

Det er også muligt at komme på fodboldskole for de helt mindste. Søndag d.1 juli er der mini-fodboldskole for tre- til fem-årige drenge og piger, og her er der stadig ledige billetter. 

Dan Arnløv Jørgensen, VB- og Liverpool-fan og formand for Kultur og Idrætsudvalget i Vejle Kommune, skyder fodboldskolen i gang mandag den 2. juli. 

"37 sponsorer har sørget for en fantastisk opbakning til årets fodboldskole," fortæller Oliver Lundgaard, der er arrangør af fodboldskolen i Skibet. "I år er det muligt at tilkøbe frokost og blive hentet i SFO om morgenen," fortsætter han og understreger, at fodboldskolen og de nye tiltag aldrig ville kunne fungere uden hjælp sponsorer og frivillige.

Du kan følge med i fodboldskolen på https://www.facebook.com/fodboldskoleskibet/