Lucky's Sportsbar fylder 7 år - "Vi er det, som de andre ikke er"

Billede

På søndag er det præcis syv år siden, at Lucky's Sportsbar på Borgvold 12C slog dørene op. Der er holdt mange fester, blevet spillet på trav, og så er der blevet set en masse sport. Vi har talt med ejer Lasse Rasmussen om de første syv år og de kommende.

Tager man et smut ned på Dæmningen en fredag aften, har man mulighed for af få afløb for de fleste af sine weekendabstinenser. Der er diskotek for folk over 21, der er diskotek for de helt unge, der er en bodega og så finder man også en irsk pub. Men går man et stykke væk fra Dæmningen og det umiddelbare natteliv i Vejle, finder man Lucky’s Sportsbar, hvor man kan lidt af det hele.

Sportsbaren lukkede dørene op for første gang i 2011 og på søndag fejrer de deres 7-års fødselsdag. I den anledning har vi talt med medejer Lasse Rasmussen omkring de første syv år, og hvad vejlenserne kan forvente sig fra den populære sportsbar i fremtiden. Først og fremmest var det dog nærliggende at høre, hvad Lasse Rasmussen selv mener, at Lucky’s Sportsbar er, for hvis man besøger beværtningen på Borgvold 12c, vil man blive mødt af en stor bar, masser af TV-skærme der viser sport, muligheden for at spille på sport og heste, og så tilbyder de også Vejles største spillehal.

”Lucky’s er alt det, som de andre ikke er. Vi er stedet, hvor der ikke bliver spillet for høj musik, så man stadig kan høre hinanden. Det er stedet hvor bartenderne og gæsterne kender hinanden, og hvor man har mulighed for at se en fodboldkamp, få sig en fyraftensøl eller tage den helt vilde bytur. Samtidig har vi en nul-alkoholpolitik blandt vores ansatte, så det kommer ikke til at sejle og man kan være i trygge hænder” lyder det fra Lasse Rasmussen der tilføjer:

”Så det er meget mere end blot en sportsbar. Det navn der er tilkommet efter åbningen, hvor folk bare kalder det Lucky’s passer egentlig bedre. Men det er ikke noget, vi har tænkt os at ændre på,” fortæller Lasse Rasmussen.

Det er næsten ikke til at se, at Lucky's Sportsbar tidligere har set sådan ud.

Jeg får da andet end kartofler og vandgrød

Mens andre beværtninger i Vejle af og til må dreje nøglen om, har man på Lucky’s Sportsbar crusiet der ud af siden dag et. Her syv år senere står baren stadig solidt, og det har være en fornøjelig rejse for ejerne af den familiedrevne-bar.

”Det har været syv fantastisk år. Man har lært sindssygt mange nye mennesker at kende, og den værdi skal man ikke underkende. Samtidig er vi også ydmyge, og bukker og takker, for vi havde ikke eksisteret i dag, hvis folk ikke besøgte os. Så det betyder meget for os, at folk virkelig har taget Lucky’s til sig og samtidig været med til at hjælpe de folk, der ikke nødvendigvis kommer ud hver weekend, med at forstå hvad Lucky’s er og hvor vi ligger,” lyder det fra en ydmyg Lasse Rasmussen.

Set fra et forretningsmæssigt synspunkt, har sportsbaren også været en stor succes, siden den slog dørene op for små syv år siden.

”Jeg får da andet end kartofler og vandbrød,” lyder et med et smil fra Lasse Rasmussen, inden han fortsætter:

”Det er en god forretning, men det går også rigtig mange timer med det. Jeg har været i branchen i 11 år, hvor syv af dem har været som ejer hernede, og man må bare give afkald på rigtig mange ting. Jeg kender ikke ret mange, som jeg ikke har måtte give et nej tak til en øl, fordi jeg skulle stå hernede en fredag aften og spille fandango. Så det har også sin pris i sidste ende,”

Den største spillehal i byen

Som tidligere nævnt i artiklen, så er Lucky’s mere end blot en sportsbar. Når man træder ind ad døren, vil man kunne se to spilleautomater, og går man helt ned tværs gennem lokalet, vil man træde ind i en større spillehal.

Spillehallen er utrolig populær, og den er samtidig den største i Vejle målt på antal af maskiner og spil. På Lucky’s Sportsbar har de gjort en ekstra indsats, for at den appellerer til et bredere klientel samtidig med, at de har holdt fast i den klassiske stil.

”Derinde har vi forsøgt at tage den lidt gammeldags, lidt lumre og beskidte spillehal med friturelugt og gjort den langt mere luksuriøs. Vi har taget nogle koncepter fra udlandet, hvor vi har sænket nogle maskiner, sat rigtige stole derind, og kørt ordentligt lys på, så det ikke bliver en social kaffeklub, men et mere indbydende sted, for den type mennesker, vi gerne vil have ind,” fortæller Lasse Rasmussen og uddyber.

”Uden på nogen måde at skulle lyde snobbet, så har vi flere gange hørt, at vi har Danmarks flotteste spillehal med måden, den er bygget op på, og det er med vilje, fordi den skal passe til konceptet herinde i baren. Der er løbende udskiftning og vedligeholdelse af maskiner, hvor vi blandt andet har fået otte nye Fortuna-automater, der er 100 % digitale og som kører med en større præmieudbetaling end hidtil set,” siger han.

Hvad er det for en type mennesker, der kommer i spillehallen?

”Det er folk mellem 25 og 65. Det er den almene dansker, der gerne vil sidde og stresse af i et par timer i stedet for at få en fyraftensøl. Så det er typisk den pæne spiller, hvis man kan kalde dem for det”,

Midt i spørgsmålet kommer en kunde gående forbi og siger ”De er sultne maskinerne. Igen i dag.” Det gav derfor fin anledning til det næste spørgsmål.

Hvad er den største gevinst i har udbetalt?

”På spillemaskinerne er det lige på den gode side af 30.000 kroner, mens det største vi ved en kunde har vundet på odds og trav er lidt over en halv million,” fortæller Lasse Rasmussen.

Sådan ser det ud på Lucky's, når studenterne fester i år 2018.

Alting er til salg for den rette pris

En levetid for syv år på en bar, er rigtig lang tid, især hvor mange i Vejle ser den ene bar dukke op og dreje nøglen om efter den anden. Luckys Sportsbar har klaret sig godt i de første syv år, men hvordan bliver det med de næste syv?

Er Lucky’s Sportsbar her stadig om syv år?

”Ja det er den. Lucky’s eksisterer hvert fald stadig om syv år,”

Er det med de samme ejere?

”Det ved man ikke. Alting er til salg for den rette pris,” lyder det med et grin fra Lasse Rasmussen.

Har i nogle planer for, hvad der kommer til at ske i løbet af de næste syv år?

”Man ved jo aldrig, hvad der kommer til at ske. Bygningen er blevet overtaget af de samme, som har Siemensbygningen, og hvad vil de fremadrettet? Skal det blive til nye lokaler, og bliver vi ved med at have interessen fra folk, og er vi så privilegerede, at folk bliver ved med at komme her?” siger Lasse Rasmussen inden han tilføjer.

”Jeg kan dog forsikre, at jeg nok ikke tager flere og flere nattevagtstimer, men det kommer ganske naturligt. Man må engang i mellem kigge sig selv i øjnene og indse, at man ikke er 24-25 år længere,” fortæller medejeren af Lucky’s Sportsbar.

Er der noget i gerne vil have ændret på?

”Det eneste sted der umiddelbart halter, er facaden. Udenfor matcher det slet ikke det, som vi tilbyder indenfor. Folk bliver meget overraskede, når først de kommer ind. Det er noget, som vi kommer til at arbejde videre på, men vi ved jo ikke, hvad de nye ejere af bygningen har planer om,” lyder det fra Lasse Rasmussen.

Skal i fejre fødselsdagen på en speciel måde?

”Nu falder det jo på en søndag, og så er det ikke så oplagt. Men jeg vil gerne give en lille ting, til alle de gæster der er på Lucky’s, når klokken runder 00:00 natten til søndag. Hvad det bliver, må man være hernede for at finde ud af,” slutter Lasse Rasmussen.

Har fra redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Lucky's Spoetsbar med fødselsdagen på søndag.