Vejles allerførste comedy festival får besøg af Ruben Søltoft - se pris og resten af programmet her

Foto: Vejle Comedy Festival / Vejle Musikteater

Nu får Vejle sin første festival for stand up comedy. I tre dage skal der grines med nogle af de sjoveste og mest skarpe komikere i Danmark.

I år får Vejle sin første comedy festival nogensinde. Festivalen vil hylde mangfoldigheden i stand-up, derfor vil alle shows være forskellige. De vil byde på alt fra improviseret comedy til de helt store stjerner, ligesom der også vil være et expat-show på Engelsk, hvor de mange ikke dansktalende i Vejle, også vil kunne få sig et grin.

Vejle Comedy Festival vil bestå af ni shows samt et stort afslutningsshow ved navn Comedy Galla, hvor blandt andre Ruben Søltoft, Linda P og Jakob Taarnhøj kigger forbi.

Festivalen er arrangeret af Vejle Musikteater i samarbejde med Henrik Rothenbücher og Rasmus Simmelkjær, som bl.a. står bag henholdsvis Open Mic Vejle og Svin & Grin.

“Publikum kan glæde sig til tre stjernespækkede dage fyldt med comedy. Vi har skræddersyet et program, som vi gerne vil se. Derfor er vi også sikre på, at det er kvalitets comedy, vi har booket,” siger arrangør Henrik Rothenbücher.

Han glæder sig ligeledes over, at Vejle nu får sin egen festival.

“Det er fedt at være med til at bringe noget til byen, som man selv holder rigtigt meget af. Vejle har taget open mic til sig og byen boomer af comedy, så for os er det logisk, at festivalen skal ske. Nu har vi fået rammerne og mulighederne til at arrangere den, og det er fedt - super fedt”.

Hele herligheden fås til en samlet billetpris på 695 kroner. Det vil være muligt at købe partout-billetter til hele Vejle Comedy Festival. Enten køber man armbånd til alle shows i den ene sal, alle shows i den anden sal eller en billet, som gælder til samtlige shows under Festivalen.

“Vejle Comedy Festival er en unik mulighed for at se en masse forskellig comedy til en ufattelig billig pris. Omregner man prisen for den fulde pakke, så får man ti comedy shows til en pris af 69,50 kroner stykket. Når man kigger på navne, der kommer til at optræde, så er det en absurd bilig pris,” slår Henrik Rothenbüher fast.

Grineflip varer tre dage

Vejle Comedy Festival vil være tre dage smækfyldt med gode grin, hvor publikum kan nyde stand-up hele dagen lige fra første show går i gang. Derefter vil der være pauser mellem hvert show, hvor folk kan nyde mad og drikke, inden den næste omgang grin starter.

Vejle Comedy Festival har sikret sig besøg af UHA! Impro Comedy, der er DM vinderen i 2018 med Improviseret  stand-up, ligesom det bliver den fantastiske Conrad Molden, der står i spidsen for det engelsksprogede expat show.

Derudover præsenteres der også et show med landets absolut største talenter og en omgang “Late Night Comedy” med Victor Lander, hvor der både åbnes øl og publikum bydes med op på scenen.

Danmarksmesteren i stand-up, Phillip Devantier lægger naturligvis også vejen forbi, og det gør han til et show, hvor også Mikkel Klint Thorious og Simon Tang vil få publikum til at grine. Festivalen præsenterer også et show med de nogle af de mest nørdede komikere i Danmark, der laver jokes om alt fra gaming til star wars. Slutteligt afsluttes hele Vejle Comedy Festival med Comedy Galla lørdag aften kl. 21:00. Det er med bl.a. Ruben Søltoft, Linda P og Jakob Taarnhøj på programmet.

Foruden prisen for den fulde partoutbillet kan man nøjes med en mindre pakke, som koster 395 kroner. Den giver adgang til alle festivalens shows, dog ikke det afsluttende "Comedy Galla".

Billetterne er sat til salg.