Vejle bliver vært for titelkamp: Topprofessionelt boksestævne finder sted i november

Haris "Bullet" Dzindo er klar til at forsvare sit bælte. Foto: Vejle24

9. november afvikles et topprofessionelt boksestævne i Vejle, hvor det bliver muligt at opleve boksning i høj klasse, nummerpiger og underholdning. I titelkampen skal europamester Haris “Bullet” Dzindo skal forsvare sit bælte og kæmpe om et nyt, når Vejle Professional Boxing Night løber af stablen på Vinding Idræts Center.

Anden lørdag i november bliver en hårdtslående en af slagsen.

Her vil Haris Dzindo og en række andre boksere og kickboksere sørge for sport i høj klasse, når de stiller op ved Vejle Professional Boxing Night. Planen er, at det skal være et stævne, som man normalt ser på pay-per-view - med ordentlige kampe, god stemning og musikalsk underholdning undervejs. Der er sat 500 billetter til salg og arrangørerne håber på udsolgt. 

“Jeg håber på, at arrangementet bliver taget godt imod. Det kunne være fedt at være med til at gøre Vejle til en bokseby igen. De jyske mesterskaber skal jo også afgøres her i år. Og så synes jeg, det er stort, at Vejle bliver vært for en titelkamp,” fortæller Haris Dzindo. 

Han har travlt med forberedelserne. 

Både træningen til sin titelkamp mod en modstander, der endnu ikke er sat navn på. Men derudover arbejder han også hårdt på at få stablet hele stævnet på benene. Det er nemlig hans promotion-selskab, Bulletproof Promotions, der arrangerer Vejle Professional Boxing Night sammen med det tyske selskab Kobra Boxing Promotion. 

Fire dages boksefest 

Haris blev inspireret til stævnet, da han boede i London. Her blev han tilbudt et par kampe som bare knuckle boxer. Det er en type boksning, hvor man ikke bruger handsker. Til kampene så han, hvordan både folk i dyre jakkesæt og arbejdsjakker mødtes og hyggede sig sammen. Det kan godt være, at nogen sad på dyrere pladser end andre, men alligevel mødtes de omkring sporten. Den samme attitude vil han gerne bringe med hjem til stævnet i Vejle. 

Vejle Professional Boxing Night starter allerede onsdag, hvor der er pressekonference med deltagerne, torsdag er der offentlig træning i Vejle, fredag finder den traditionelle indvejning sted. Her vil aftenen bliver krydret med musik og djs. Lørdag finder selve stævnet sted.

Haris Dzindo er ikke i tvivl om, at vejlenserne har meget at glæde sig til, når boksningen vender hjem til fjordbyen. 

“De kan glæde sig til blod. Folk kan ikke lide at se på det, men alligevel elsker de det,” siger bokseren med et stort grin, inden han fortsætter:

“Udover verdensboksning kan de glæde sig til nationalsang, nummerpiger og hemmelig underholdning. Vi har sammensat et program, hvor bokserne er matchet, så kampen kan gå begge veje. Så det bliver nogle intense kampe,” afslutter Haris Dzindo. 
 

Udover selve titelkampen vil der ske en masse aktiviteter rundt omkring i Vejle i dagene op til Vejle Professional Boxing Night. Foto: Bulletproof Promotions

Om Vejle Professional Boxing Night

Stævnet finder sted lørdag 9. november 2019.

Adressen er Vinding Idræts Center, Nygårdsvej 10, 7100 Vejle.

Billetter kan købes på: team_bullet@hotmail.com eller tlf. 91104169.

Udover selve stævnet, foregår der en del forskellige aktiviteter i byen: Onsdag 6. november starter arrangementet med en pressekonference, torsdag 7. november kan interesserede følge boksernes træning på i Vejle, fredag 8. november er der den traditionelle indvejning, hvor der også vil være djs, som spiller musik.