Svin&Grin vender tilbage til Vejle efter sommerferien.

Foto: Sofie Gangergaard Nielsen

Billetterne til næste omgang af comedy-eventet er blevet revet væk i løbet af sommeren, men der stadig lidt tilbage.

Svin&Grin startede som en mulighed for give komikerne en ny scene, samtidig med at publikum får en hyggelig aften til en fair pris. Alle de foreløbige arrangementer i løbet af 2018 & foråret 2019 har været udsolgte. Det tilskriver arrangøreren Rasmus Simmelkjær, at der sker så meget med standup-miljøet lige nu i Vejle. Publikum er sultne og med Svin&Grin, open mike-aftener på Vejle Musikteater og en decideret comedy festival i kikkerten, så er der dækket op til et sjovt efterår i fjordbyen. 

Om Svin&Grins tilbagevenden til Vejle fortæller arrangør Rasmus Simmelkjær: 

”Vi er glade for byens opbakning, og nu er vi klar med en ny sæson af Svin&Grin i Vejle på Arresten. Folk er så glade, når de møder ind til Svin&Grin, det skaber straks en afslappende stemning. Vi afslører ikke navnene på komikerne, men du kender sikkert nogle af dem fra TV-programmet Klipfiskerne. Arresten sørger for hyggelige omgivelser og serverer en øl og lækker økologisk Stegt flæsk med klassisk tilbehør til gæsterne."

Næste udgave af Svin&Grin finder sted 29. august kl. 18, og det foregår på Klostergade 1 i Vejle. Interesserede kan læse mere på arrangementets Facebook-side lige her.