Programmet er landet: Kæmpe navne til Rock i Byparken næste år

Programmet for næste års Rock i Byparken er nu offentliggjort. Foto: Shutterstock

Programmet for Rock i Byparken 2020 er landet. Arrangementet præsenterer koncerter med bl.a. Saveus, Carpark North og Dizzy Mizz Lizzy.

Saveus, Carpark North, Alphabeat, Scarlet Pleasure, Carl Emil Petersen og Dizzy Mizz Lizzy.   

Ja, så stærkt er programmet i 2020. Der lagt op til en unik musikfest i Byparken, når det igen bliver august og sommer i Byparken.

Datoerne i 2020 er:

14. august -  Saveus & Carpark North

21. august - Alphabeat & Scarlet Pleasure

28. august - Carl Emil Petersen & Dizzy Mizz Lizzy

Kun 80 kr. pr. dansk musikstjerne. En partoutbillet koster kun 475 kr. for 6 fede koncerter - som omregnet svarer til KUN 80 kr. pr. koncert! Det må være Danmarks bedste julegave.

Billetsalget af partoutbiletter er startet. Det samme er salget af enkeltdagsbilletter til kun 335 kr. pr. billet.  

Publikum bestemmer til Sommer i Byparken

Traditionen tro forvandler Vejle Musikteater igen i august måned Byparken i Vejle til en koncertplads med sol, sommer, grønt græs, kolde øl og et stærkt musikprogram!

Vejle Musikteater har igen i år spurgt det fantastiske publikum til råds. Og musikprogrammet i 2019 tager netop afsæt i publikums ønskeliste.

"Det er som altid et spændende puslespil at få til at gå op, men vi bestræber os på at imødekomme publikums ønsker. En stor tak skal derfor igen lyde til Danmsks bedste publikum, som kom med fantastisk inspiration og ønsker til årets program. Rock i Byparken er jo Vejles fest!, og den er vi gerne vært for! Vi glæder os allerede til sommeren 2020," udtaler Vejle Musikteaters direktør, Mette Kier, i en pressemeddelelse.