Programmet for årets FredagsLIVE hæver bundniveauet med nye navne og gengangere

Foto: FredagsLIVE

Igen i år arrangerer Bygningen og Vejle Midtpunkt populære gratiskoncerter FredagsLIVE. Musikken spiller hver fredag eftermiddag i juni og juli måned.

Efter de seneste års succes vender den gratis livemusik tilbage til Vejle Midtpunkt i år. 

"I år har vi en god blanding af gengangere og nye navne. Alt i alt holder vi otte  koncert. I forhold til sidste år har vi i år haft fokus på at holde højere bundniveau. Det er ikke negativt ment, men ting koster penge, hvis det skal være godt. Og vi vil sammen med Bygningen gerne give publikum en god oplevelse," fortæller Bo Svenningsen fra Vejle Midtpunkt, der arrangerer og afvikler FredagsLIVE i samarbejde med spillestedet Bygningen. 

Der vil være en sand 80’er hitkavalkade med de tre sangerinder i Ladies Night, og James Rasmussen fra legendariske Four Jacks vil tage publikum med tilbage til Mandalay. Michelle Birkballe Trio og Ole Frimer Band spiller rock og blues, mens Chris Grey & The BluesSpand slipper den funky soul løs. 

Billybobbers var også en del af programmet sidste år. I år kommer de tilbage med deres autentiske og energiske 50’er Rockabilly show, og bysbørnene i Nice Little Penguins kommer ’Flyin’ forbi på deres 25-års jubilæumsturné. Og endelig, er der underfundige rim og skæve menneskeobservationer fra den orddriblende trubadur Bo Evers, som medbringer sit legesyge orkester. 

Med andre ord, endnu en musikalsk sommer i Vejle Midtpunkt, hvor solen naturligvis vil skinne hver fredag mellem kl. 16 og 18

Programmet med datoer er som følger: 

7/6 - Ladies Night

14/6 - James Rasmussen Trio

21/6 - Michelle Birkballe Trio

28/6 - Bo Evers m. Band 

5/7 - Billybobbers

12/7 - Chris Grey & The BlueSpand

19/7 - Nice Little Penguins

26/7 - Ole Frimer Band