Populære Sofie Linde kommer til Vejle

Foto: Sofie Linde

Den måske mest populære tv-vært lige nu, Sofie Linde gæster Vejle i november, når hun giver et ærligt og underholdende foredrag på Vejle Musikteater.

Den 11. november kan du møde Danmarks mest populære tv-vært, Sofie Linde. Lige nu er Sofie Linde på alles læber, som vært på X-Factor, og måske den første vært der tør at sætte Thomas Blachman på plads.

At være gravid - og hade det!

Foredraget handler dog ikke så meget om værten Sofie Linde, men mere om Sofies nye rolle som mor og forhenværende gravid.

Hvor mange kvinder elsker at være gravide, stiller Sofie Linde ærligt frem, og erklærer, at det ikke lige var hendes kop te.

Sofie Linde laver her et hudløst ærligt og underholdende foredrag som tager udgangspunkt i hendes bog: Fårking Gravid – En fremmed flytter ind. Det er et yderst aktuelt foredrag om at være gravid og hade det. De fleste kvinder vil aldrig indrømme, at de hadede deres graviditet, og med foredraget går Sofie Linde ind og bryder et tabu. Succesen er ikke at tage fejl af – bogen har har solgt mere end 20.000 eksemplarer.

Rammer flere målgrupper

Målgruppen for foredraget er hovedsageligt kvinder – de gravide, de kommende gravide og dem der har en eller flere graviditeter bag sig og ikke mindst fædrene. Det kan også være mødre og mormødre, der vil vise deres barn og barnebarn, hvordan det kan være, at være gravid. Foredraget kan også henvende sig til fagfolk, der arbejder med gravide.

Sofies graviditet var langt fra perfekt og behagelig. Hun hadede at være gravid det meste af tiden. Sofie Linde ville gerne være mor, og hun glædede sig også, men alle historierne som andre kvinder kommer med om, hvor fantastisk det er, at være gravid, kunne hun ikke tilslutte sig.

Sofie var træt og sulten hele tiden. Så sulten at hun på én dag spiste syv spandauere plus alt det løse. Det resulterede i en vægtøgning på 38 kilo. Så det rosenrøde billedede af graviditet var svær at spore for Sofie Linde.  

Sofie Linde startede sin mediekarriere som børnevært og debuterede i 2016 på underholdningsprogrammet X-Factor. Hun er en meget ærlig vært som blev kåret som årets tv-vært ved Zulu-Awards i 2016 og 2018.