Pølsepartiet er på banen igen: MAKE PØLSER GREAT AGAIN

Foto: Kokkens Pølsevogn

I går udskrev Lars Løkke Rasmussen folketingsvalg, og ligesom ved kommunalvalget i 2017 står Pølsepartiet igen klar. Denne gang er det med et nyt og mere amerikansk slogan: Make Pølser Great Again. Vi har talt med pølsemanden bag.

Der kan let opstå tvivl om, hvad Pølsepartiet er? Med så mange nyopståede partier der forsøger, at få fødderne indenfor hos folketinget, så kunne Pølsepartiet måske godt være et ægte parti. Vi har talt med Jess Halling, der står bag Pølsepartiet.

Make Pølser Great Again?

Pølsepartiets slogan er næsten taget ud af Donald Trumps meget kendte citat, men er der så et budskab bag? Er der for mange dårlige pølser i Danmark? Eller er det måske et spørgsmål om dyrevelfærd?

Selvom om Jess Halling, der står bag Pølsepartiet, ejer en pølsevognen Kokkens Pølsevogn, som laver bedre kvalitet, så forsikrer han, at han ikke er kandidat til Folketingsvalget.  

”Det er bare ren og skær underholdning. Jeg lavede det ved sidste valg. Det var for sjovt. Reaktionen var vild sidste gang, og så ville jeg lige koge det sidste suppe på den ved folketingsvalget,” fortæller Jess.

Stor interesse i politik

Jess fik ideen til Pølsepartiet, fordi politik altid har interesseret ham.

”Jeg har altid fundet det spændende, og så kan jeg godt lide at lege med kreative tanker. Jeg synes det er sjovt. Make Pølser Great Again var en brainstorm, som jeg havde med en veninde for et halvt års tid siden,” fortæller Jess.

Selvom Jess har en stor interesse i politik, så er der ingen budskab bag hans slogan. Det hele er bare for sjov og ren markedsføring.

” Der er intet som helst politik bag. Det er ren og skær underholdning for min pølsevogn. Men folk kan lide det. Siden 2017 steg kundebesøgene rigtig meget. Jeg vil skyde på 30 % flere besøgende efter sidste valg. Så 2018 har været rimelig travlt for mig,” fortæller Jess og uddyber:

”Så tænkte jeg, nu er det folketingsvalg, så skal jeg finde på noget nyt med Pølsepartiet.”

Mere underholdning

Der er gjort noget mere ud af det hele denne gang. For hvor Jess sidste gang bare ”gik til valg” på navnet Pølsepartiet, har han denne gang tilført slogan, for at gøre det hele mere ægte og sjovere.

Hvad der ellers skal ske, vil Jess ikke afsløre endnu, men han har en masse ideer i gemmerne.

Alt er frisksyltet

Selvom der ikke er noget politisk budskab bag, Make Pølser Great Again, så skiller Kokkens Pølsevogn sig alligevel ud fra de andre. Alt er frisk syltet, og der bliver gået meget op i kvaliteten.

Før i tiden stod Jess selv og syltede det hele, men efter succesen er tiden ikke til det mere, og nu står et hotel i Vejle for syltningen. Jess har også fem forskellige slags sennep, som han selv laver og remoulader.

”Det mest populære jeg har er min ribbensandwich, som er en langtidsstegt ribbenssteg. Den er saftig og meget populær,” fortæller Jess.

Ifølge Jess, er det meget vigtig, at man er udadvendt når man står i en pølsevogn, og der hjælper det selvfølgelig også, at have lavet lidt sjovt på Facebook. Så folk har noget at snakke om dernede.

”Ja jeg kan godt lide at lave noget sjov. Den værste jeg har lavet, har nok været da jeg lavede en aprilsnar med at vognen var brændt. Den delte vandene. Men nogen gange skal man også prøve noget andet, og komme ud hvor man ikke føler sig tryg, så man kan mærke at man lever,” slutter Jess af.

Hos Vejle24 følger vi Jess’ ”valgkampagne ”tæt, så hvis der kommer nyt fra hans side under valget er vi straks på pletten.

Du kan følge Pølsepartiet på Kokkens Pølsevogns Facebook-side lige her.