Nyt koncept: Stegt flæsk og stand-up i Vejle

Du kan få tilfredsstillet dine smagsløg og lattermuskler, når der inviteres til Svin&Grin til oktober.

Vejle er tidligere blevet nævnt som en kommende højborg for stand-up, og det er ikke uden grund. Stand-up-arrangementer begynder at valfarte hertil, hvor der også månedligt kommer stand-up talenter forbi Open Mike i Vejle Musikteater.

I oktober bliver det så muligt at kombinere oplevelsen af grin sammen med indtagelsen af svin, da der afholdes Svin&Grin hos Arresten Mad & Bar.

Konceptet er faktisk meget lige til. Gæsterne møder op og nyder stægt flæsk ad libitum, og når svinet er fortærret, så er det tid til at grine. Grinene leveres af tre af landets dygtigste talenter, så der er garanti for masser af underholdning.

Udsolgt i Aarhus

Svin&Grin-konceptet er udtænkt af Lille Christian, som de fleste bedst kender via sin rolle i TV-serien, Klovn. Arrangementet har været afholdt tre gange i Aarhus, hvor der var fuldstændig udsolgt sidste gang.

I Vejle er det dog den lokale iværksætter, Rasmus Simmelkjær Pedersen fra Satellite Agency, der har ført fanen videre, og han glæder sig til at bringe det populære koncept til byen.

"Jeg glæder mig til at afvikle Svin&Grin i Vejle, og forhåbentligt bliver det noget, vi kan gøre til en tilbagevendende begivenhed," udtaler Rasmus Simmelkjær, der fortæller lidt om, hvorfor det har været en stor succes i Aarhus.

"En af grundene til den store succes er formentlig, at gæsterne kan nyde en lækker middag og god underholdning til en fair pris. Gæsterne har især været positivt overraskede over den høje kvalitet, som komikerne har leveret. Sidst i Aarhus havde vi Olav Lundsgaard, Simon Tang og Lasse Madsen på scenen," fortæller Rasmus Simmelkjær.

Publikum ved ikke på forhånd, hvilke komikere der kommer til at optræde på aftenen. Han beroligerer dog med, at det altid vil være komikere af rigtig høj kvalitet.

"Til Svin&Grin i Vejle har jeg valgt komikere, der alle har minimum 3-4 års erfaring. Ens for dem alle er dog, at de er på kanten til deres helt store gennembrud;" slutter arrangøren.

Programmet:

18:00 - Dørene åbner og Tuborg giver den første øl.
18:30 - 20:00 - Stægt flæsk ad libitum
20:00 - 21:00 - Stand-up med nogle af landets dygtigste talenter.

Datoen er den 4. oktober og prisen for en billet ligger på 165 kroner. Billet kan du købe her.