Mød Mascha Vang, når skønhedsmesse vender tilbage til Spektrum

Den 9. og 10. februar fyldes SPEKTRUM ved DGI huset med forkælelse og velvære, når Beauty Days for tredje gang slår dørene op.

På messen kan gæster blandt andet opleve udstillere som kosmetologer, extensionister, tandplejere, negleteknikere og massøser som alle udfører behandlinger. Det er også muligt at shoppe løs blandt kendte produkter og brands som hudpleje, hårpleje, makeup, parfumer og meget mere med store besparelser 

"Vi er virkelig glade for variationen af udstillere i år - Beauty Days er repræsenteret af en bred skare af udstillere, selvfølgelig inden for vores koncept: Skønhed, forkælelse og velvære. Igen i år har udstillerne mange af de vilde timetilbud og generelle tilbud, som tiltrak mange sidste år og vi tør godt igen i år love store og vilde besparelser" fortæller arrangør Sarah Dam Engberg.

Mascha Vang besøger messen

En kendt blogger lægger denne gang vejen forbi skønhedsmessen.

"I år er vi særlig stolte af vores program under messen. Lørdag den 9. kan gæsterne nemlig opleve Danmarks nok største blogger og forretningskvinde Mascha Vang i et talkshow, hvor gæsternes spørgsmål bliver sat i spil og efterfølgende meet'n'greet fra 12-14," fortæller Sarah Dam Engberg.

Derudover vil man lørdag også kunne deltage i en workshop, hvor makeup-artister lærer gæster om at ligge den helt perfekte makeup. 

Søndag kan man opleve Mai-Britt Catrine, som har danset for blandt andre Whitney Houston, Nelly Furtado og MTV. Samt koreograferet for Kidd, pharfar og SNAP. Samme dag vil man kunne høre mere om de nye makeup-trends hos Makeupakadamiet, som også udlodder en makeupartistuddannelse til en heldig vinder. 

Entréprisen er 75 kroner lørdag og 50 kroner søndag. De første 50 gæster i indgangen modtager en gratis goodiebag.