Mød Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad på Vejle Bibliotek

Der er masser af underholdning på Vejle Bibliotek i løbet af weekenden, hvor det både er muligt at møde Anna Spejlæg & Johnny Ligeglad, ligesom du kan skabe dit helt eget tryk i DIGIworkshoppen.

I løbet af sommerferien har der kørt en landsdækkende konkurrence kaldet, Sommerbogen, hvor alle børn havde mulighed for at læse og efterfølgende anmelde en bog på Biblio.dk. I Vejle Kommune har børnene i den grad taget konkurrencen til sig, og der er blevet anmeldt intet mindre end 1.000 bøger.

I anledningen af konkurrencens afslutning afholder Vejle Bibliotek en børnefest, hvor du har mulighed for at møde duoen, HipSomHap. Medlemmerne af HipSomHap består af Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, og de skal sparke festen i gang med masser af musik og god underholdning.

Du har helt sikkert hørt deres største hits, “Av” “Min far” eller “Fredagsslik” der også har været spillet hyppigt på Ramasjang.

Til festen der starter kl. 16:30 og løber til kl. 18:00, vil der også være mulighed for at vinde præmier i diverse konkurrencer. Hovedpræmien er billetter til en fodboldlandskamp.

Der er gratis entre, så hiv børn og familien med til festen fredag d. 31. august

Lav din egen T-shirt til DIGIworkshop

Du kan skabe dit eget tryk i DIGIworkshop på Vejle Bibliotek d. 1. september

Til børn og forældre der er mere i det kreative hjørne, er det muligt at lave sin egen t-shirt og designe sine helt egne tryk. Det sker lørdag d. 1. september, når Vejle Bibliotek afholder DIGIworkshop.

Det er kun fantasien der sætter grænser, når du ved hjælp af teknologien kan designe dit eget tryk.

Prisen for DIGIworkshop er blot 20 kroner. Derudover skal der betales for de materialer, der bruges. Alle deltagerne har naturligvis mulighed for at deres selvproducerede tryk med hjem.

DIGIWorkshop starter kl. 11:00 og løber til kl. 13:00. Det er primært for børn og deres forældre, men Vejle Bibliotek skriver, at alle er velkomne.