Luksusfælden besøger Vejle: 25-årig bor hos forældre men bruger 52.000 kroner på spil og junkfood

Foto: TV3

Jacob Holt er 25 år gammel, arbejdsløs og bor hjemme hos sine forældre i Vejle. Da Jacob hverken er i gang med uddannelse eller har et arbejde, som kræver at han står tidligt op, så bruger han rundt regnet 14 timer dagligt på at spille computerspil, spise junkfood og drikke sodavand.

Det er også især computerspil, streamingtjenester og odds, som i årenes løb har kostet Jacob rigtigt mange penge. Sidste år brugte den 25-årige 32.000 kroner på sin interesse for spil og gaming, ligesom han investerede sin families penge i en toptunet gaming pc, der kostede ham den nette sum af 23.000 kroner oveni.

Udover en beskeden løn fra sit bijob som domsmand har Jacob ikke haft andre indtægter, derfor har han ikke afdraget på sin gæld. Alligevel er det dog lykkes ham at bruge år at bruge næsten 20.000 kroner på pizzaer, shawarmaer og andet fast food, som han har fået leveret til døren, imens han har spillet bl.a. computerspillet Counter Strike.

Det er dog ikke nyt for Jacob, da han nærmest ikke var ude af sine teenage-år, før økonomien begyndte at køre af sporet for ham.

"Dengang jeg fyldte 18 år, tænkte jeg: ‘nu kan jeg låne penge, og det er mega sejt at få en masse penge mellem hænderne’, så tog jeg nogle kviklån, som jeg så ikke kunne betale og så tænkte jeg: så kan det også bare være lige meget," fortæller Jacob Holt i programmet.

Siden dengang har han arkiveret regninger og rykkere i det, han selv kalder, sin hemmelige skuffe. Skuffen er nu ved at flyde over, derfor har han sagt ja tak til at få hjælp af Luksusfældens eksperter, da hans ven meldte ham til.   

Det store forbrug af junk food og de mange timer foran skærmen er blandt grundene til, at Jacobs ven Jack har meldt ham til Luksusfælden. De to kammerater mødte hinanden, da de begge var med i TV3 programmet "Vi er bare mænd", og er siden blevet rigtigt gode venner. Jack er dog færdig med at se passivt til, imens Jacob bruger penge han ikke har og spiser mad, der ikke er sundt for ham. Hans ven mener, at Jacob sidder fast foran computeren. Istedet ønsker Jack, at hans ven kommer ud af fantasiens verden og kommer i gang med at jagte sine drømme.

Se, hvordan det går med Jacob, når Luksusfældens eksperter kigger forbi Vejle. Afsnittet bliver sendt på TV3 tirsdag 9. april kl. 20. Alternativt kan nysgerrige allerede nu følge med, da en forpremiere af afsnittet kan ses på streamingtjenesten ViaPlay. Jacob Holt medvirker ligeledes i realityserien "Date min værste side", der bliver sendt på DR3 om onsdagen.