Lokal digter indtager platformen hos Bryg Coffee House

Laura Laura fra Hedensted udkom forleden med en digtsamling, som hun i morgen eftermiddag signerer og læser op fra hos Bryg Coffee House i Torvegade.

Hos Bryg Coffee House bliver der ikke bare serveret god kaffe. Indehaver og barista Maria Theresa Olsen holder også meget af, at give lokale kunstnere en platform i kaffebaren, hvor de kan udfolde og bringe deres kunst ud til de kaffetrængende, som måske slet ikke vidste, at de også tørstede efter kunst.

I morgen klokken 16 bliver platformen indtaget af digterinden Laura Laura, som til daglig bor i Hedensted. Hun har netop udgivet digtsamlingen NET-CORNER, som hun vil læse op fra. Der er også mulighed for at købe digtsamlingen og få den signeret. Bryg Coffee House har dog kun et begrænset oplæg, så skal man være helt sikker, bør man købe bogen hos Bog&Idé og medbringe den til eventet.

Et humoristisk selvportræt

Laura Laura har tidligere været på plakaten ved nogle af Brygs Poetry Nights, hvor Maria Theresa Olsen beskriver hendes optrædender som ”unikke.”

Hendes nye digtsamling NET-CORNER er et humoristisk selvportræt i digtform, der sætter fokus på alt det storslåede og frygtelige ved det at være en teenagepige. Den består af 39 digte fordelt på en tidsperiode på fire år.

Samlingen fremstår næsten som en dagbog, der slår ned på situationer eller følelser, som giver digtene en umiddelbarhed, som mange unge kan sætte sig ind. Digtene kredser især om kærlighed og seksualitet, men som jeg-fortælleren bliver ældre, begynder digtene også at få en anden tone.

Du kan finde eventet på Facebook her.