L.O.C. kommer til Vejle

L.O.C. er blevet 38 år og familiefar, men han kender stadig til kunsten at være cool og til at smede gode rim.

Den 15. november optræder L.O.C i Bygningen

Et nyt L.O.C.-album er eftersigende på trapperne, men endnu er ingen nye sange sluppet ud. Mens fans af den karismatiske rapper venter på de nye rim, kan de glæde sig over at den dansk-irske rimsmed tager på en landsdækkende turné til efteråret. Den 15. november optræder han i Bygningen i Vejle.

L.O.C. siger selv om turnéen: ”Jeg startede min karriere på spillestederne, og det var dér det hele opstod sammen med fansne. Senere kom klubberne, festivalerne og arenaerne, men det startede på spillestederne”.

Da Liam O'Connor i sin tid brød igennem som L.O.C. var det med hårdtslående rap i gangster-genren om brug af alkohol, stoffer, kriminalitet og vild sex. Sidenhen har han skiftet stil. Han har lagt alkohol på hylden, er blevet gift og fået børn med TV-værten Christiane Schaumburg-Müller, og har også optrådt som dommer med let til smil i populære TV-programmer. Han har dog formået at holde fast i sine fans, og er i dag en af de mest populære danske musikere. De lokale fans kan nu glæde sig over, at han kommer til Vejle til efteråret.

Det er ikke første gang L.O.C. optræder i Bygningen. Sidste gang brokkede han sig efterfølgende på Facebook over, at han netop havde spillet i en sauna. Bygningen har dog beroliget ham med, at det ikke vil gentage sig: De har sidenhen fået installeret ventilationsanlæg.