Kendt Disney-kunstner besøger Highway 51

Patrick Block har skrevet mange historier for Disney. Torsdag den 10. maj har du muligheden for at møde ham på Highway 51 i Vejle. Her kan du købe Patrick Blocks nyeste portrætlitografier samt se ham kreere Disney-kunst live.

Patrick Block har skrevet og tegnet historier og lavet forsider til Anders And-blade og andre Disney-udgivelser over hele verden, og hans historier er blevet oversat til flere end 36 sprog. Han er måske mest kendt for at skabe en hel historie ud fra et af Carl Barks' sidste plots, "Somewhere in Nowhere", som blev skabt i perioden 1996-1998. Det er derfor en af de helt store Disney-fortællere, der kommer til Danmark. Besøget i Vejle er et led i Patrick Blocks besøg på Comic Con Copenhagen i Forum, København, den 5. og 6. maj.

De seneste år har Patrick Block, sideløbende med sin tegneserieproduktion og freelance-arbejde for Disney-koncernen, brugt sine kunstneriske evner til at lave akvarel- og oliemalerier. Dermed viderefører han Carl Barks’ tradition med værdifuld Disney-kunst. Succesen har været overvældende, og hans oliemalerier sælges allerede nu for op mod 100.000 kroner.

Man kan dog godt eje et stykke orginalt Block-kunst for mindre end 100.000 kroner. Hans blæktegninger sælges for omkring 5-10.000 kroner, mens de nummerede litografier, som også sælges på hans besøg i Vejle, kan erhverves til ca. 1.000-2.000 kroner. 

Hvis du kunne tænke dig at møde Patrick Block og måske få fingrene i et af hans værker, så kig forbi Highway 51, Toldbodvej 13b, torsdag den 10. maj klokken 14-18:00

Se det originale Facebookoplag nedenfor.