I anledning af Fars Dag: Spil computerspil som da far var dreng

Foto: Blue City

Der bliver åbnet op for stærke tilbud og aktiviteter, når elektronik-butikken Blue City i Vejle inviterer til Fars Dag fra 31. Maj – 5. Juni.

Butikken opfrodrer lodret byens fædre til at tage deres børn under armen, komme ned i butikken og fejre hele familiens far med spil fra dengang ”far var dreng”.

Man kan bl.a. give den gas med et slag Crash Bandicoot, Mortal Kombat eller Mario Brothers og vise den yngre generation, hvordan det skal gøres. En gratis aktivitet fyldt med farhygge for hele familien.

Samtidig vil der være gode priser på genbrugt elektronik, hvis familien lige står og mangler noget. 

"At købe brugt elektronik skal være en oplevelse. I takt med at brugt elektronik bliver mere og mere populært, sigter Blue City efter at skabe en endnu stærkere og mere positiv kultur omkring det at købe brugt – med for eksempel Fars Dag aktiviteter for hele familien," siger Nick Bo Meldgaard, Marketing Manager hos Blue City, i en pressemeddelelse. 

Sparer verden for mange ton 

Blue City i Vejle er del af en landsdækkende kæde, som slår sig op på, at de giver vi brugt elektronik nyt liv. Den støvede iPhone fra skuffen, din trofaste bærbar eller den glemte tablet, kan sælges videre til nye ejer, så de kan skabe glæde og gavn for endnu flere mennesker - i stedet for at fylde i skuffen. 

Ifølge butikken selv har det indtil videre hjulpe dem med at spare verden for over 25 millioner tons ressourcer, siden 2014. De håber at kunne udvikle idéen endnu mere, så Danmark får en mere fremtræden genbrugskultur.