Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Vejle på Kristi himmelfartsdag

Foto: Shutterstock

De fleste butikker er lukkede på Kristi himmelfartsdag, så man skal gerne have foretaget alle indkøb inden i morgen. Skulle du alligevel have glemt noget, så bringer Vejle24 dig her en oversigt over butikkernes åbningstider på helligdagen.

Foråret er fyldt med små helligdage, og man har god tid til at hygge med familie og venner. Men hvis man skal købe ind til en god middag, kan man i mange tilfælde ende med at gå forgæves, for de fleste butikker holder lukkede på Kristi himmelfartsdag. Vejle24 kommer dig til hjælp, og giver dig her en oversigt over, hvordan dagligvarebutikkerne holder åbent i morgen.

Rema 1000 holder lukket

Rema 1000 holder helt lukket i alle deres butikker i Vejle og omegn. Så det er ikke her, du skal foretage dine indkøb.

Fakta og SuperBrugsen har åbent

Alle Fakta-butikker og SuperBrugsen i Vejle-området holder åbent på Kristi himmelfartsdag.

Faktas butikker i Vejle holder åbent fra 08.00-21.00. Det gælder Fakta på Vestergade 20, i Vindinggård Centeret, Fakta på Merkurvej 5, Fakta på Enghavevej 9A, i Bredballe Centeret, på Pedersholms Allé 1, på Hasselvang 2 i Brejning og Ny Boder 2 i Børkop.

SuperBrugsen i Vindinggård holder åbent fra 08.00-20.45.

Bilka, Føtex og Kvickly har lukket

Hos butikkerne Bilka, Føtex, og Kvickly har de igen i år valgt at holde lukket i helligdagene. Så her går du forgæves, hvis du står og mangler de sidste varer på Kristi himmelfartsdag.

Netto har delvist åbent

To af Nettos butikker i Vejle holder åbent på Kristi himmelfartsdag, så du kan få de sidste varer på plads inden familiehyggen. Netto på Grønnedalen 4 og Ny Boder i Børkop har åbent fra 07.00-22.00

Til gengæld er Netto på Olgasvej og i Nørremarkscentret lukkede.

Aldi og Lidl har delvist åbent

Lidl på Nørremark Center har åben 07.00-22.00, mens Lidl i Vindinggård Centeret har lukket.

Aldi på Jyllandsgade 6 holder åbent fra 08.00-21.00, så her har du mulighed for slå et smut forbi, hvis du mangler noget.