Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Vejle i påsken

Ikke alle butikker holder åbent i helligdagene, derfor giver vi dig her overblikket over påskens indkøbsmuligheder. Foto: Shutterstock

De fleste butikker er lukkede i påsken, så man skal gerne have foretaget alle indkøb inden den store påskefrokost. Skulle du alligevel have glemt noget, så bringer Vejle24 dig her en oversigt over butikkernes åbningstider i påsken.

Det er endelig ferie igen, og man vil gerne have tid til at hygge med familie og venner. Men hvis man skal købe ind til en god middag, kan man i mange tilfælde ende med at gå forgæves, for de fleste butikker holder lukkede i helligdagene. Vejle24 kommer dig til hjælp, og giver dig her en oversigt over, hvordan dagligvarebutikkerne holder åbent i påsken.

Helligdagene i påsken strækker sig fra den torsdag den 18. april til fredag den 19. april. Lørdag den 20. april er normal handelsdag, så der har alt åbent. Mens søndag den 21. april og mandag den 22. april er helligdage.

Rema 1000 holder lukket

Rema 1000 holder helt lukket i alle deres butikker i Vejle og omegn. Så det er ikke her, du skal foretage dine påskekøb.

Fakta har åbent

Alle Fakta-butikker i Vejle-området holder åbent i påskedagene.

Faktas butikker i Vejle holder åbent fra 08.00-21.00. Det gælder Fakta på Vestergade 20, i Vindinggård Centeret, Fakta på Merkurvej 5, Fakta på Enghavevej 9, i Bredballe Centeret, på Pedersholms Allé 1, på Hasselvang 2 i Brejning og Ny Boder 2 i Børkop.

Bilka, Føtex, Lidl, SuperBrugsen og Kvickly har lukket

Hos butikkerne Bilka, Føtex, Lidl, SuperBrugsen og Kvickly har de igen i år valgt at holde lukket i helligdagene. Så her går du forgæves, hvis du står og mangler de sidste varer inden påske.

Netto har delvist åbent

En enkelt af Nettos butikker i Vejle holder åbent i helligdagene, så du kan få de sidste varer på plads inden familiehyggen. Netto på Grønnedalen 4 har åbent i påsken fra 07.00-22.00

Til gengæld er Netto på Olgasvej og i Nørremarkscentret lukket i påskedagene.

Aldi har åbent i påsken

Aldi på Jyllandsgade 6 holder åbent fra 08.00-20.00, så her har du mulighed for slå et smut forbi, hvis du mangler noget.