Hakkebøf og højskolesang i DGI Huset

Højskoleforstander Jakob Bonderup, som sidder ved klaveret til arrangementet, er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har været med til at redigere den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Foto: Shutterstock

DGI Huset inviterer til fællessang tirsdag den 15. maj.

Kom, maj, du søde milde! Gør skoven atter grøn, / og lad ved bæk og kilde violen blomstre skøn / Hvor ville jeg dog gerne, at jeg igen den så! Ak, kære maj! hvor gerne igen i marken gå!

Hvorvidt Kom maj du søde milde er blandt de sange, som skal synges, når der er fællessang i DGI Huset tirsdag den 15. maj, ved vi ikke her på redaktionen. Men det ville da være oplagt, nu hvor vi er gået ind i forårets sidste måned.

Det er ikke første gang at DGI Husets direktør Roland Christiansen og forstander på Engelsholm Højskole Jakob Bonderup inviterer til fællessang. Men der er rigelig grund til at gentage, for de hidtige arrangementer har været succesfulde - og højskolesangene synges nu engang bedst i kor. Du kan se en video fra en af de tidligere sangaftener her:

Sangaften i DGI Huset Vejle, den 7. december 2017

Arrangementet starter klokken 18.00 med fællesspisning, hvor der er hakkebøf på menuen. Hvis ikke man er til hakkebøf med bearnaise-sauce, kan man vente med at dukke op til kl. 19.30 hvor fællessangen starter. Der er indlagt pauser til kaffe og kage.

Billetter kan bestilles her.

Du derfor smukt dig skynde, kom, kære maj! o kom! / at snart vi kan begynde på marken vor springom. / Men frem for alt du mange violer tage med, / og nattergalesange, og kukkeren tage med!