Fremover får vejlenserne nemmere ved at nå morgenflyet fra Københavns Lufthavn

Foto: FlixBus

Ny natlig busrute på tværs af Danmark bliver den første med stop i Vejle. Fremover får bysbørnene mulighed for at køre med FlixBus gennem natten og vågne op i Københavns Lufthavn, så de er klar til afgang fra morgenstunden.

For første gang åbner en national natlig fjernbusforbindelse i Danmark. Det er selskabet FlixBus, som i dag begynder at køre på en ny natlinje mellem Hirtshals og København med afgang torsdag til søndag.

Undervejs er der opsamling i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense.

Kl. 20.50 forlader bussen Hirtshals Busterminal, og kl. 04.35 er den i Københavns Lufthavn, hvorfra den kører til København og slutter sin rute på Ingerslevsgade. Fra lufthavnen mod Jylland er der afgang kl. 23.55.

Alle stop, forbindelser, afgangstider og priser kan ses på FlixBus' hjemmeside. FlixBus’ priser er dynamiske, hvilket betyder, at jo tidligere, man booker sin billet, jo bedre pris kan man få den til.

Populære natlinjer i Europa

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk, og globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

"En god del af vores forbindelser i Europa er natlinjer, og de er populære, også fordi man på denne måde kan spare en hotelovernatning på sin tur gennem Europa. Nu åbner vi den første natlinje i Danmark, og håber, at passagererne kan få gavn af denne mulighed for at komme sovende igennem landet," siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Foretrækker man en bestemt siddeplads i bussen til sin natlige tur og lur, kan man reservere sæde, når man køber sin billet. Det er også muligt at tilkøbe CO2-kompensation.

Der er desuden wifi i bussen og behagelige sæder, som kan justeres til en mere bekvem soveposition.

Der er også direkte internationale natlinjer fra Danmark, nemlig fra København over Fredericia til Paris og København til Amsterdam.

Hirtshals og Hjørring nye i FlixBus’ netværk

Hirtshals og Hjørring er nye stop i FlixBus’ danske netværk, og her er også afgange om formiddagen mandag, fredag, lørdag og søndag på en dagsforbindelse til København.

Rejsende fra Hirtshals og Hjørring kan på natlinjen stå af bussen i Vejle, Fredericia og Odense, før den slutter turen i København. På dagsforbindelsen kan de køre til Odense og København.