Fra Syrien til Vejle: Mød Majd Mallees på biblioteket

Majd Mallees er bager og konditor - og så er han syrisk flygtning. I slutningen af oktober holder han foredrag om flugten fra det krigshærgede land, og sit nye liv i Danmark.

Borgerkrigen i Syrien har raseret i mere end syv år, og har sendt over 10 millioner syrere på flugt. Godt 20.000 af dem er flygtet til Danmark.

Vi har set og læst om dem, men når det kommer til stykket ved mange af os ikke særlig meget om flygtningene og deres nye liv i Danmark. Nu får du mulighed for at møde en af de syriske flygtninge på Vejle Bibliotek.

Onsdag den 31. oktober holder asylansøger og bager Majd Mallees foredrag på Vejle Bibliotek, hvor han med billeder og anekdoter vil berette om sit nye liv i Danmark - og den lange flugt i 2015 fra Syrien til Syddanmark.

I et tankevækkende foredrag med tilhørende videoklip fortæller Majd sin historie. Den er barsk, men også inspirerende, og illustrerer den viljestyrke, det har krævet at etablere sig i et helt nyt land og fortsat arbejde med det bagerfag, han elsker.

Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Majd Mallees - og der er ingen forbudte spørgsmål.

Foredrages afholdes på dansk, og finder sted på Vejle Bibliotek onsdag den 31. oktober fra klokken 19 til 21. Billetter koster 60 kroner og kan bestilles på bibliotekets hjemmeside.