Erfarne optikere åbner Nyt Syn i Vejle

Foto: Nyt Syn

To garvede optikere fra Vejle og Esbjerg er gået sammen og åbner Nyt Syn Vejle mandag den 1. april med særligt fokus på dansk brilledesign. I anledning af åbningen inviterer de til reception onsdag den 10. april.

De rutinerede optikere, Thomas Ankersen fra Esbjerg og Ivan Hasselbrinck Schmidt fra Vejle, åbner Nyt Syn Vejle på Nørregade 12A mandag den 1. april. De to indehavere og ildsjæle er gået sammen om at udleve en fælles iværksætterdrøm, hvor ønsket om at få fod under eget bord samt muligheden for at indgå i den frivillige optikerkæde Nyt Syn, har fået dem til at gøre alvor af snakken.

"Vi ønsker at give vores kunder en endnu bedre service og kvalitet, end vi hidtil har haft mulighed for, og derfor har Thomas og jeg gået og talt om at åbne vores egen butik sammen. Nu opstod muligheden, og jeg glæder mig meget over at kunne byde såvel gamle som nye kunder velkommen i den nye butik," siger Ivan Hasselbrinck Schmidt.

Ivan og Thomas kommer begge med mange års erfaring som butikschefer i en af branchens kapitalejede kæder. Ud over selv at kunne bestemme hvordan forretningen skal drives, har udsigten til den daglige kontakt med kunderne gjort beslutningen om at gå egne veje nem at træffe for makkerparret.

– Jeg glæder mig enormt til at hjælpe kunderne med briller og kontaktlinser ansigt til ansigt. Gennem årene har jeg jo opbygget rigtig gode relationer med mange kunder ovre på vestkysten, og hvis de bliver ved med at handle hos mig, kører jeg skam gerne hjem til dem for personligt at aflevere brillen, siger Thomas Ankersen med et smil.

Dansk design og tysk kvalitet

Nyt Syn samarbejder tæt med den anerkendte optikproducent ZEISS, hvorfor kunderne altid kan forvente cremen af cremen inden for glas. Med den særlige i.Profiler, der måler øjet på 1500 punkter og dermed giver mulighed for at korrigere for selv de mindste synsudfordringer, kan det enkelte brilleglas tilpasses kundens øje med kirurgisk præcision.

"Kvaliteten, der hører til samarbejdet med ZEISS, passer perfekt med den høje faglighed, som vi ønsker, at folk skal både forvente og forbinde med vores forretning. Og i kraft af den kvalitet, danske brilledesignere har lagt for dagen, vil vi gerne afspejle, hvor i verden vi er. Derfor kommer cirka 75 procent af vores sortiment også til at bestå af danske brands som Bellinger, Blac, Ørgreen og ProDesign," fortæller Ivan Hasselbrinck Schmidt.

Som fod i hose

Skiftet til Nyt Syn synes skræddersyet til de ønsker og behov, som både Thomas og Ivan har for fremtiden, og den frivillige optikerkæde har længe haft en butik i Vejle stående højt på ønskesedlen.

"Vi vil gerne stå stærkere i Trekantområdet, og med Ivan og Thomas ved vi, at kunderne i Vejle og omegn bliver mødt med den højeste faglighed. Som en del af Nyt Syn kan de drive forretningen fuldstændig som de vil og samtidig få gavn af en række kædefordele," siger Søren Pedersen, der er administrerende direktør i Nyt Syn.

Åbningsreception

I anledning af åbningen af den nye optikerforretning inviterer Ivan og Thomas alle interesserede til åbningsreception onsdag den 10. april klokken 14.00-18.00, hvor de byder på et glas og lidt godt til ganen.