Det sker i Vejle: Zirkus Nemo, FerieFun og Vikingemarked

Sommeren er i gang, og der skal ske noget i denne tid. Hos Vejle24 har vi samlet ugens begivenheder så du bare skal vælge, hvad du gerne vil lave i ugens løb.

Det er endelig blevet sommer, og nu skal du finde ud af hvad du skal bruge ugen på. Der er mange sjove aktiviteter denne uge - både for børn og voksne. 

Spider-Man: Far From Home

Den 2. juli har den nye Spider-Man-film præmiere, og du kan komme med efter begivenhederne i Avengers: Endgame. I denne film tager Peter Parker med sine venner på sommerferie til Europa, og det går ikke stille for sig.

Læs mere her. 

Zirkus Nemo 2019

Fra den 3. juli til 7. juli kommer Zirkus Nemo forbi Vejle, og du kan være med til at opleve det kendte voksencirkus. Så der er mulighed for at komme til cirkus uden børn.

Læs mere her. 

FerieFun

I sommerferien kan børnen få sand mellem tæerne og deltage i sjove lege, aktiviteter og konkurrencer til FerieFun som foregår på Nørrestrand ved Nørretorv onsdag den 3. juli.

Læs mere her. 

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Der er tid til endnu en biografpræmiere denne uge, og denne gang er der tale om en mere børnevenlig film. Det er fortsættelsen på Kæledyrenes hemmelige liv, du her kan opleve.

Igen møder vi terrieren Max som igen er i problemer og nu har fået en ny lillebror i form af rollingen, Liam. 

Læs mere her. 

BILLYBOBBERS

Fredag 5. juli kan du opleve BILLYBOBBERS som byder ind med sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly. Så man bliver ført tilbage til rockens rødder. Koncerten afholdes på scenen i Vejle Midtpunkt.

Læs mere her.

Vikingemarked i Jelling

Den 6. Og 7. juli kan du komme på vikingemarked i Jelling, hvor du skal finde din indre viking frem og være med til alle de sjove begivenheder. Det er en oplevelse for hele familien.

Læs mere her.