Det sker i Vejle: Stig Rossen, designmarked og guldudstilling

Nu er det nærmest jul, fristes man til at sige, og der er en masse på programmet, som kan bringe dig i julestemning – blandt andet en masse julekoncerter. Læs med her, hvor vi giver dig et overblik over ugens begivenheden.

Det er en spændende uge vi går i møde, og der er nok aktiviteter på programmet at vælge i mellem. Vi har som altid samlet de bedste til dig.

Selvtægt

Mandag den 2. december kan du komme til den spændende forestilling Selvtægt. Forestillingen beskrives som morsom, som og en forestilling der giver stof til eftertanke.

Historien handler om Säpoagent Mo der er taget ud for at efterforske asylbrande. Her møder han en muslimsk pige med tørklæde.

Læs mere her. 

Væv

Væv er folkemusik blandet med elektronisk musik. Historien handler om Rigsspillemanden Poul der laver ny musik kombineret at folkemusik og elektronisk musik. Man vil opleve en ny kombination af instrumenter hvor du både får indisk orgel, harmonika, melodica, flygel og så kommer der er laptop ind over.

Læs mere her. 

Guldsmed Niels Vase arbejder i Guld & Kaos

Du kan være heldig at møde Niels Vase, når han gæster sit eget værksted, og fortæller om sin udstilling. Han har lavet de fineste guldgenstande, og man får mulighed for at stille spørgsmål til det fine håndværk.

Læs mere her. 

Stig Rossen Julekoncert

Tirsdag den 3. december kan du komme til julekoncert med Stig Rossen. Det er efterhånden blevet en tradition, at han optræder min sin fine stemme til jul, og der er virkelig mulighed for at komme i julestemning. I år er 25. år i træk, at han afholder julekoncert, så der er virkelig noget at glæde sig til.

Læs mere her.

Signe Svendsen

Signe Svendsen er oprindelig kendt fra Rolle og King, men har efterhånden været solo i noget tid. Denne gang har hun Mathilde Falch med, og sammen skal de skabe et musikalsk aften for lytterne.

Læs mere her.

Upcomers designmarked

Lørdag d. 7. december er der igen Upcomers designmarked i Spinderihallerne Vejle. Det bliver en dag fyldt med designfund og der er rig mulighed for at gøre et kup, når nogle af landets dygtigste designere og makers kommer forbi.

Læs mere her.