Det sker i Vejle: Stå fast, Jim Lyngvild og The Savage Rose

En ny uge er godt i gang, og vinteren begynder efterhånden at banke på døren. Det betyder dog ikke, at man behøver at bure sig inde. Der er en masse sjove koncerter og andre stykker at se. Kig med her, hvor Vejle24 giver dig et overblik over ugens begivenheder.

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge den kommende uge på, så er det her du skal læse med. Vi har nemlig lavet et overblik over ugens begivenheder.

Vejle Symfoniorkester

Tirsdag den 19. november kommer der unge stjerneskud og store romantikere på scenen med en symfonisk efterårskoncert med solist Anna Agafia Egholm.

Programmet er følgende:

  • Ouverture til Let Kavaleri af Franz von Suppé
  • Violinkoncert nr. 1 i g-mol op. 26 af Max Bruch Solist Anna Agafia Egholm
  • Symfoni nr. 5 op. 64 af Peter Tchaikovsky

Læs mere her. 

Stå fast

Onsdag den 20. november inviterer Det Kongelige Teater dig til forestilling om Svend Brinkmanns STÅ FAST, som bliver fortolket af Kamilla Wargo Brekling. Det heæe handler om at tage nej-hatten på, fyre din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!

”Bare sig nej, gu’ vil jeg ej! Fyr din coach, giv fingeren til det evige mantra om omstillingsparathed. Gør i stedet det, som du synes, er vigtigt.”

Læs mere her. 

Jim Lyngvild

Du kan også komme til foredrag med Jim Lyngvild, som blandt andet er kendt som vikinge-iværksætteren.

“I dag er verden skruet sådan sammen, at du følger personligheder, ikke produkter. Det nytter ikke at have verdens bedste hammer, hvis hammeren ikke også har en historie og en personlighed,” fortæller Jim Lyngvild.

Læs mere her. 

Open Mike

Som altid er der Open Mike, hvor lokale stand-up-talenter indtager Vejle Musikteater.

Til Open Mike får de en mulighed for at vise deres talent og du kan opleve både nye og mere etablerede stand-up-talenter.

Læs mere her. 

The Savage Rose

Fredag den 22. november kommer ikoniske The Savage Rose kommer til Vejle Musikteater.

Annisette Koppel er virkelig en stor stemme og har formået at markere sig på den danske musikscene. Det er blevet til 25 studiealbums gennem tiden, og bandet har eksisteret i mere end 50 år.

Læs mere her.

SALT

I denne teaterforestillinger er der fokus på tro, frisind og spirende nationalisme.

I historien der er fra 1893 drukner 26 fiskere fra Harboøre under en storm. Under begravelsen fordømmer den indremissionske præst de fiskere, der ikke var troende. Men forestillingen handler også om, at kalde en druknet far tilbage til sin datter for at tage afsked.

Læs mere her.