Det sker i Vejle: Open Mike, Medina og Suspekt

Der er meget på programmet denne uge, og hvis du er til musik eller comedy er der helt sikkert noget, som du kan give dig til i Vejle.

En ny uge er godt i gang, og det betyder nye begivenheder i Vejle. Hvis du ikke ved, hvad du skal give dig til, så har Vejle24 et par bud, når vi som altid giver dig en oversigt over, hvad der sker i Vejle.

Open Mike

Torsdag den 29. August er der Open Mike i Vejle Musikteater, hvor lokale stand-up-talenter indtager scenen. Der er mulighed for at opleve lidt af hvert til disse arrangementer.

Læs mere her. 

Vejle Boldklub - Viborg

Selvom Vejle er tilbage i 1. Division så er der mange grunde til at kigge forbi stadion, når de skal møde Viborg. Det bliver helt sikkert en spændende kamp, hvor drengene får brug for opbakning. Vejle Boldklub spiler den 29. august.

Læs mere her.

Engelsholmkoncerten med Mads Langer + special guests

Den 29. August kan du godt gøre dig klar til den skønneste koncert med en masse All Stars. Mads Langer står i spidsen, men der vil også være mange dygtige gæstesolister, som vil blive offentliggjort løbende. Dette et tilbagevendende arrangement, som man kan opleve gang på gang, og hver gang med stor succes og mange deltagere.

Læs mere her. 

Rock i Byparken – Medina og Suspekt

Du kan endnu engang komme til Rock i Byparken, hvor Medina og Suspekt indtager scenen fredag den 30. august.

Suspekt står klar på scenen med en række af deres kendte hits, og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig. Med Medina i samme ombæring gør vi klar til en kæmpe fest i Byparken. Medina er kendt som Danmarks popdiva og har mange hits bag sig.

Læs mere her.