Det sker i Vejle: Nytårskoncerter, vandreture og kørestolsdart

Det er blevet tid til en oversigt over, hvad du kan opleve i Vejle i ugens løb. Det bliver en uge præget af motion og musik.

Denne uge står i nytårets tegn, og du kan enten vælge at tage til en af de mange nytårskoncerter, eller du kan tage til et af de mange motionsarrangementer, der måske går godt i trit med dine nytårsforsætter.

Nytårskoncerter i massevis

Både lørdag den 5. januar og søndag den 6. januar er der Nytårskoncert med Lauseniana i DGI-huset. Det er efterhånden blevet en fast tradition med disse koncerter. Årets solist er sopranen Cassandra Lemoine, der blandt andet vil synge musik fra musicalen Sound of Music.

Du kan læse mere her.

Vandreture og champagne

I januar har fitnesscentrene kronede dage, men hvis du hellere vil en tur ud i naturen, har du denne uge masser af muligheder for at komme på vandretur med andre ligesindede. Torsdag den 3. januar kan du komme på en dejlig gåtur på cirka 1,5 time. Turen starter 09.30 ved Sønderåen, og alle kan møde op.

Skal du med på en anderledes vandretur, kan du lørdag den 5. januar komme med på en vandretur/kur, hvor du skal møde op i Foreningernes Hus. Her vil du blive sendt afsted på en 5 kilometer lang gåtur. Når du har gennemført turen, vil der blive serveret champagne og kransekage.

Læs mere her om de forskellige vandreture her.

Kørestolsdart

Den 5. januar er der 3 F Vejle Open i dart. Det er et paradart-stævne, men alle har mulighed for at deltage i dette stævne. Hvis man ikke er handicappet, skal man blot foretage sit kast siddende på en stol.

Læs mere her.