Det sker i Vejle: Jernaldermarked, 60’er musik og Lang Tirsdag

En ny uge er begyndt, og det betyder nye oplevelser. Hos Vejle24 har vi endnu engang lavet en oversigt til dig, så du bare skal vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Der er en masse sjove aktiviteter på programmet denne uge, og derfor får du her en oversigt over hvad der sker, så du bare skal udvælge, hvad du gerne vil bruge din uge på.

Tænk Vildt med Rane Willerslev

Onsdag den 12. juni kan du komme til foredrag med Rane Willerslev, som netop nu er

aktuel med bestselleren Tænk vildt – det er guddommeligt at fejle. I bogen udfolder Rane Willerslev sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse. Rane er tidligere direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og har været pelsjæger i Sibirien. Her mødte han den russiske mafia og blev tvunget til at flygte ud i ødemarken, hvor han i flere måneder overlevede af sit eget jagtbytte.

Læs mere her.

Lang Tirsdag i Spinderihallerne

Det er igen tid til Lang Tirs­dag i Spinderihallerne. Denne gang er har Spinderihallernes Café har aften-åbent. Xeneriet afholder tirsdagsteater med en gratis forestilling for børne og unge. Forestillingen hedder VERDENS RIGESTE TOSSE og bliver opført af Comedievognen. Stykket handler om en fe der falder ned fra himlen og alle de ting der kan ske i den forbindelse.

Bestil billetter her

Du kan også i hele 2019 kan du opleve udstillingen Guld og Kaos, som er en særudstilling om jernalderens guldofringer. 

Læs mere om udstillingen her 

Der er også åbent i FabLab på det Digitale værksted.
 

Læs mere her. 

Broderi Workshop

Hvis du gerne vil lære at brodere, så skal du deltage i Broderi-workshoppen, hvor du kan lære en moderne fri fortolkning af oldemors broderisting, som er kombineret med stofrester og sytråd.

Læs mere her.

60´er musik på Rådhustorvet i Vejle

TIDALS er tilbage sammen med stemningen fra de glade 60'ere og 70'ere.

Hver år spiller TIDALS to koncerter på Rådhustorvet i Vejle, og den 14. juni er de på banen igen.

TIDALS er kendt for at spille et meget varieret og dansevenligt repertoire med både pop, rock, country og guitar instrumentals – men altid med størst fokus på 60'erne og 70'erne.

Du kan blandt andet høre sange fra Cliff Richard, The Shadows, Creedence Clearwater Revival, Elvis Presley, The Beatles, Eric Clapton, John Fogerty, Smokie, Willie Nelson, Roy Orbison, Buck Owens, Ricky Nelson. Og danske hits fra Bamses Venner, Rocking Ghosts, Kim Larsen, Lars Lilholt, John Mogensen, Henning Stærk og Sweethearts.

TIDALS består af Niels Christian Lausen og Jørgen Thorup.

Læs mere her.

Jernaldermarked

Du kan komme med til jernaldermarked. Arrangementet løber af stablen den 15.-16. juni og du vil kunne prøve din jernalderskills af i de forskellige værksteder og boder. Du kan blandt andet prøve kræfter med jernalderhåndværk, og jernaldermarkedet vil i år fåbesøg af mange forskellige håndværkere, bronzestøbere, læderhåndværkere, brikvævere, skindmagere, perlemagere og mange flere.

Læs mere her.