Det sker i Vejle: Jelling Musikfestival, FBI Comedy og Jyllands Stærkeste Mand

Der er mange der her fri i slutningen af denne uge i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Så det er tid til at lave ting med familien. Hos Vejle24 giver vi dig som altid et overblik over ugens begivenheder, så du kan vælge, hvad du vil bruge ugen på.

En ny uge er begyndt, og denne gang er der fridage i sigte. Hos Vejle24 har vi som altid lavet et oversigt over ting du kan opleve i Vejle i ugens løb.

FBI Comedy Tour

Tirsdag den 28. Maj er der comedy på programmet når FBI Comedy Tour sender tre af de dygtigste danske komikere til Vejle Musikteater. Det er Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Heino Hansen I kan opleve denne aften.

Læs mere her. https://www.vejlemusikteater.dk/program/fbi-comedy-tour-maj/

Jelling Musikfestival 2019

Fra onsdag den 29. maj til lørdag den 1. juni løber Jelling Musikfestival af stablen. Der er masser af spændende navne på programmet og fest hele weekenden

Læs mere her. https://www.visitvejle.dk/vejle/begivenhedskalender#tmplid=arrmore&ArrNr=12595838

Jacob Gade Violinkonkurrence

Lørdag den 1. juni er der konkurrence for både børn og voksne, når Jacob Gade Violinkonkurrencen afholdes. Selve konkurrencen slutter lørdag den 1. juni med præmieuddeling og en koncert med medvirkende udvalgt af dommerpanelet.

Læs mere her. https://www.vejlemusikteater.dk/program/jacob-gade-violinkonkurrence/

Gågadeområdet i Vejle: Mens Night

Mens Night

Fredag den 31. maj er der Open by Night i Vejle by. Denne gang er der fokus på mændene når der afholdes Mens Night.

Der vil være fokus på fadøl, muskler og lækkert kød. Men kvinderne er dog også velkomne da der er masser af tilbud for dem.

Læs mere her. https://www.visitvejle.dk/vejle/begivenhedskalender#tmplid=arrmore&ArrNr=12757453

: Jyllands Stærkeste Mand

Jyllands Stærkeste Mand

Den 1. juni lægger Vejle igen by til disciplinen Jyllands Stærkeste Mand – denne gang er det på Nørretorv, hvor vinderen skal findes. Det bliver en kæmpe begivenhed, hvor deltagerne skal præstere det yderste.

Læs mere her. https://www.visitvejle.dk/vejle/begivenhedskalender#tmplid=arrmore&ArrNr=12757457