Det sker i Vejle: Jacob Dinesen, Lars Hjortshøj og fodbold

Det er en blandet uge, som vi går i møde. Der er lidt af hvert på programmet, og der er virkelig noget for en hver smag. Hos Vejle24 har vi som altid lavet en oversigt til dig, så du bare skal vælge, hvad du har lyst til at bruge din uge på.

En ny uge er allerede i gang, og selvom det er mandag, kan det jo godt være en god dag. Der er er hvert fald ting på programmet, som kan give dig en underholdende uge.

JUMP

Mandag den 28. oktober byder Urban contemporary til dans på et kæmpeAir Floor, hvor tyngdekraften bliver udfordret. Mere end én million børn, unge og voksne har oplevet Uppercuts danseforestillinger hvor scenegulvet er erstattet af et kæmpemæssigt Air Floor.

Læs mere her. 

Locumskoncerter 2019 - Vejle

Skal du med til en alternativ byvandring så er Locumskoncerter måske noget for dig. Det er koncerter på usædvanlige locations, kunstoverraskelser samt lækker mad og drikke. Arrangementet er onsdag. den 30. oktober.

Læs mere her.

Eugen Onegin

Onsdag den 30. oktober går Den Jyske Opera og Sønderjyllands Symfoniorkester ombord med Tjajkovskijs populære opera fra zartidens Rusland. Man mener, at det er kærlighedsoperaen over alle kærlighedsoperaer.

Læs mere her.

Jacob Dinesen

Fredag den 1. november kommer en af Danmarks største stjerner forbi Vejle Musikteater.

Han slog igennem i 2017 som kun 22-årig, og siden har Jacob Dinesen ikke set sig tilbage. Han har erobret Danmark med over 100 koncerter og udsolgte shows.

Læs mere her. 

Lars Hjortshøj

Lørdag den 2. november er Lars Hjortshøj klar med det nye one man show Plan B, som er et show, der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

”Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” Fortæller Lars Hjortshøj.

Læs mere her. 

Karius og Baktus

Søndag den 3. november er der noget på programmet for børnene, når den skønne fortælling om Karius og Baktus igen bliver fortalt om de to frække tandtrolde, der ødelægger dine tænder.

Læs mere her.

Vejle Boldklub - Fremad Amager

Det er nu du skal frem på lægterne - Vejle Boldklub møder nemlig Fremad Amager søndag den 3. november. Så vil du have VB tilbage i Superligaen, må du på stadion og heppe.

Læs mere her.