Det sker i Vejle: Hvam og Øgendahl, Shakespeare eller Hugo Helmig

Foto: Youtube

Den næste uge er der lagt op til et spændende program når Vejle både får besøg af garvede komikkere og dygtige musikkere. Vejle24 har som altid sørget for at undersøge programmet for den kommende uge, så du bare skal vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Der er masser af spændende oplevelser på programmet i denne uge, og du kan vælge om mellem mange forskellige tilbud. Læs med her hvor Vejle24 giver dig en oversigt over de ting du kan opleve den næste uge.

King Lear eller Per Vers

Tirsdag den 5. marts kan man opleve William Shakepeares King Lear, som er en tragedie om magt og begær. I stykker bliver sandhed sat over for løgn. Samtidig handler den om kærlighedens væsen, om grådighed, vanvid, forfængelighed og foragt, om ordets magt og handlingens konsekvenser.

Læs mere her: https://www.vejlemusikteater.dk/program/king-lear/

Den 6. marts kan du komme til en interessant artist talk mellem musiker Per Vers og Vejle Biblioteks Emil E. Scherrebeck. De tager sammen fat i Per Vers' nye album, Knust Kunst. Og gennemgår hans liv som rapper og sprognørd.På denne aften vil du få også chancen for at høre udvalgte numre fra Knust Kunst.

Læs mere her: https://www.visitvejle.dk/vejle/begivenhedskalender#tmplid=arrmore&ArrNr=12681957

DET GODE SELSKAB – Hvam og Øgendahl

Onsdag den 6. marts gæster Frank Hvam og Mick Øgendahl sammen Vejle Musikteater – og endda hele to gange. Frank Hvam og Mick Øgendahl har sammen lavet showet, DET GODE SELSKAB, hvor man kan opleve dem på en helt ny måde. Jyden møde Falsterdrengen, og det kan kun blive sjovt.

Læs mere her: https://www.vejlemusikteater.dk/program/det-gode-selskab-hvam-og-oegendahl-mar/

Torsdag den 7. marts danser Krash & Chopin til tonerne af Rushtons poesi og Pereiras brasilianske vildskab. Det Danske Danseteaters afholder her en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner.

Læs mere her: https://www.vejlemusikteater.dk/program/krash-chopin-danser/

Hugo Helmig og Pop-up Kunstrum

Fredag den 8. marts åbner udstillingen Pop-up Kunstrum. Det er en udstilling af billedkunstner Sophia Loannou Gjerding. I denne omgang udstiller hun et videoværk i pumpestationen på Nørretorv i Vejle. Dette værk skal ses udefra. POP-UP er et fænomen, hvor udstillinger "popper op" rundt omkring med kun for en periode og en del af konceptet er, at alle udstillinger i POP-UP KUNSTRUM skal opleves udefra. Udstillingen slutter den 28. april.

Læs mere her: https://www.visitvejle.dk/vejle/begivenhedskalender#tmplid=arrmore&ArrNr=12734002

Lørdag den 9. marts går Hugo Helmig på scenen for første gang i Vejle Musikteater.

I 2018 spillede han over 70 koncerter i Danmark og udland og modtog to Gaffa Awards og Politikens iByen Pris. Så det har været et forrygende år for den unge Helmig.

Helmig har udtalt sig om sit debutalbum, Juvenile: ”Ordet beskriver mig ret godt. Efter min opfattelse er det en ung person, som måske endda er lidt barnlig. En person, som ikke altid ved, hvad han laver, men som vokser langsomt og forsøger at få det hele til at give mening. Der er jeg lige nu. Ikke rigtig ung, men heller ikke rigtig voksen.” 

Læs mere her: https://www.vejlemusikteater.dk/program/hugo-helmig/