Det sker i Vejle: Grevinde Alexandra, Cirkus og masser af musik

Årets tredje uge er i gang, og Vejle24 giver dig her et overblik over oplevelser og aktiviteter, der sker i Vejle resten af ugen. Der er en masse ting på programmet, og der er fin mulighed for en oplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både komme til foredrag med en eks-prinsesse eller hvad siger du til en koncert om "creme-kongen" Ole Henriksens liv?

Der er både musik, foredrag og cirkus på programmet den næste uges tid. Og der er heldigvis underholdning for både børn og voksne.

Grevinde Alexandra: Mit lykkelige land – det blir en god dag

Den 16. januar kan du komme komme tættere på den tidligere prinsesse, Alexandra. Alexandra der nu betegnes som grevinde har trukket mange overskrifter på det seneste. Ikke nok med at hun er sprunget ud som sangerinde, så var hun også igennem mediemøllen, da hun fik lavet et nyt udfordrende portrætmaleri.

I foredraget tager Alexandra udgangspunkt i sin nye bog “Mit lykkelige land”, hvor hun fortæller om både sit eget liv og sit syn på Danmark.

Læs mere om arrangementet her.

The Bootleg Beatles

Torsdag den 17. januar gæster The Bootleg Beatles Vejle Musikteater, når de holder nytårskoncert. The Bootleg Beatles er både elsket af publikummer og anmeldere fordi de i den grad forstår at inkarnere John, Paul, George og Ringo.

Læs mere her.

Saxofon-koncert

Du kan opleve en saxofon-trio i verdensklasse når musikerne, Claus Waidtløw på saxofonen, Kaspar Vadsholt på el-bas og Martin Andersen på trommerne åbner sæsonen "Forår 19." Arrangementet foregår torsdag den 17. januar.

Læs mere her.

Koncert om Ole Henriksens Liv

Fredag den 18. januar besøger  Ole Henriksen Vejle Musikteater. Med sig tager han sangerne Bryan Rice og Camille Jones, der vil fortolke Ole Henriksens liv gennem sange.

Læs mere om arrangementet her.

Cirkus i Balle

Den 19. januar kan børnene få en sjov dag, når Cirkus ABC gæster Balle Forsamlingshus. Der er masser af underholdning for børn til den nette pris på 40 kroner, hvor man endda får et pølsehorn og saftevand med i prisen.

Læs mere her.

Koncert med Niels Olsen

Senere den 19. januar er der underholdning for de voksne. Niels Olsen, der er også er kendt som skuespiller – blandt andet fra ”Den eneste ene” og ”Ørkenens Sønner”, har slået sig sammen med Prinsens Musikkorps, som på lørdag spiller deres årlige nytårskoncert. Niels Olsen er kendt for at være meget musikalsk, så der er lagt op til en storslået koncert.

Læs mere her.