Det sker i Vejle: Grarup Allstars, Alkymistens Laboratorium og særudstilling

I denne uge er det juleaften, så de næste mange dage kommer til at foregå i familiens skød. Har du brug for at komme ud og opleve noget, så har vi her et par forslag til, hvad du kan give dig til.

Nu er det endelig rigtig jul, og der er måske en masse fridage i vente. Vejle24 har været ude og finde de ting man kan lave i denne uge.

Grarup Allstars (DK) 2019

Du kan kigge forbi Bygningen den 26. december, hvis du vil opleve et meget dygtigt orkester. Det er eliten inden for dansk blues man kan opleve - Margrete Grarup, Uffe Steen, Niels Mathiasen, Esben Bach, Nello Mogensen, Palle Hjorth Bluesmusik af høj. Grarup Allstars er virkelig det bedste af det bedste, og der er store forventninger til denne koncert.

Læs mere her. 

Juleomvisning: Alkymistens Laboratorium

Du kan få inspiration til kunsten i det nye år, når Vejle Kunstmuseums inspektør Trine Grøne introducerer baggrunden for udstillingen, Alkymistens Laboratorium. Man hører om De gamle alkymister fordybelse i kemiske eksperimenter, kunst og videnskab. Der var også nogen, der forsøgte at forvandle bly til det pureste guld. Udstillingen, Alkymistens Laboratorium, er skabt af kunstneren Cecilia Westerberg.

Læs mere her. 

Særudstilling: Jeg kan - kan du?

Der er mere kunst på programmet når du kan komme til særudstillingen, Jeg kan – kan du? Udstillingen har kørt siden den 3. december, men er yderest interessant. Du kan opleve den i Spinderihallerne, og den handler om parasport. Vejle Kommune har i 2019 været parasportens hovedstad, så derfor har denne udstilling været oplagt. Man kan opleve de de to lokale paraatleter Daniel Wagner og Thomas Wetche, som hver i sær har gjort sig bemærket i parasportens verden.

Læs mere her.