Det sker i Vejle: Anden, Sanne the Musical og Thomas Warberg

Vi er gået ind i en ny uge, og du kan nu gå i gang med at overveje, hvad den skal gå med. Vejle24 har i hvert fald samlet det bedste til dig her. Så du blot skal vælge, hvad din uge skal gå med.

Vi er nu gået ind i den sidste måned inden jul, og du skal nu til at beslutte, hvad ugen skal bruges på. Vi giver dig her et par gode bud.

Anden Bringer Ud

Den 5. november kan du opleve Anderes Anden Matthesens første show efter det store jubilæumsshow. Han er på landevejen med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt. Så han er tilbage til udgangspunktet.

Læs mere her.

SANNE – THE MUSICAL

Fra den 5. - 10. november er der Sanne The Musical på programmet. Det er musicalen om hele Danmarks Rockmama, hvor man kan høre historien og alle hendes største hits! “Den Jeg Elsker”, “Det’ Ikke Det Du Siger”, “Woodoo”, “Taxa”, “Kærligheden Kalder” og alle de andre. I musicalen kommer du også tæt på mennesket bag sangene og følger hende gennem tre tidsperioder af hendes liv.

Læs mere her. 

Line Kruse Septet feat. Jesper Riis

Du kan i denne uge opleve Line Kruse, som er en vaskeægte stjerne på en scene. Hun spiller med nogle af Europas bedste musikere. Og denne gang har hun Jesper Riis med som support.

Læs mere her. 

Thomas Warberg - Perfektion, Overskud & Andre Lorteord

Den 7. november kan du opleve Thomas Warberg der virkelig har opnået succes gennem de seneste år. I det nye show Perfektion, Overskud & Andre Lorteord tager han fat i Danskerne og deres illusion om det perfekte liv, og vender det hele på hovedet.

Læs mere her. 

The Choir of Man

Torsdag den 7. november kan du komme til ”Den bedste pub-koncert, du nogensinde har oplevet!”. Det er i hvert fald under denne overskrift, at britiske The Choir of Man promoverer sig. Siden 2016 har de imponeret verden over, og nu er de klar til at indtage Vejle.

Læs mere her. 

Neighbours & Friends – Bonavista

Fredag den 8. november bliver du inviteret indenfor af Neighbours & Friends på Vejle Musikteater.

”Det er så sandt som det bliver sunget! El’ve mand ombord! Sådan lyder det i én af vore sange og sådan blivet det også når vi til efteråret sætter sejl til endnu en koncerttur landet rundt” fortæller Helge Engelbrecht der er ankermand i Neighbours & Friends.

Læs mere her.