Bryggen får ny neglesalon

Nam Dinh i sin nye salon i Bryggen Vejle, der åbnede 29.oktober.

Nam Dinh fra Kolding har et mål om at åbne neglesaloner i hele Danmark. Nu er det blevet Vejles tur til at få en Nails Gallery salon. Den åbner i Bryggen.

Nails Gallery åbnede 29. oktober op i Bryggen med en ny flot neglesalon. Den er placeret på 1. sal mellem butikkerne Bianco og Message. Nails Gallery har specialiseret sig i behandlinger af negle på hænder og fødder. 

Her vil blive plads til otte gæster i salonen ad gangen, som kan få sig en wellness-oplevelse, hvor man kan slappe af og tage et break fra hverdagens hektiske liv.

Bag Nails Gallery står 39-årige Nam Binh, han har på 10 år åbnet 10 neglesaloner rundt i Danmark.

”Vi så utrolig mange fede muligheder ved at åbne i Bryggen. Centeret i sig selv er smadderhyggeligt, og vi håber, at vi også kan være med til at skabe en god stemning. Her kommer mange gæster igennem centeret, og derfor bliver vi synlige for mange. Vi kører åbningstilbud på 50% i hele november, så vejlenserne kan lære os at kende og opnå kendskab til vores behandlinger,” fortæller Nam Dinh.

Hvis man aldrig har været på neglesalon, så består en behandling af håndbad/fodbad, neglebåndsbehandling og exfoliering, hvorefter neglene files til i form og poleres. Efterfølgende lægges en håndmaske, og behandlingen afsluttes med håndmassage og klar lak på neglene.

Nam Binh er uddannet i USA

Nam Dinh er selv uddannet negletekniker fra en klinik i USA, hvor han boede for 15 år siden.

”Jeg uddanner selv medarbejderne i salonerne, da jeg har høje krav til, hvordan kvaliteten skal være på mine saloner. Så hos os er man først færdigudlært efter 2,5 år til forskel fra de mange korte kurser, som ellers er udbredt i Danmark,” understreger Nam Dinh.

Han bor selv i Kolding og ser frem til at have en salon tæt på hjemmet, da dagene ofte går med at transportere sig rundt mellem Nails Gallerys saloner i Aalborg, Herning, Aarhus, Odense og København.

”Jeg har en drøm og et mål om, at Nails Gallery vokser sig så stor, at vi har en salon i hver større by i Danmark. Derfor har jeg lavet et franchise koncept, så man kan blive selvstændig under mit brand, men det kræver selvfølgelig, at man holder samme standard og kvalitetskrav, som jeg har, og bruger de samme produkter,” forklarer Nam Dinh. 

Salonen i Bryggen bliver den 10. i rækken af Nails Gallery saloner, der er i dag saloner i bl.a. Aalborg, Herning, Aarhus og København. Den nye neglesalons åbningstider vil følge Bryggens åbningstider, og man kan hoppe ind og få en behandling både med og uden tidsbestilling.