Afslut januar med en gang Svin & Grin

I slutningen af januar kan man endnu engang mæske sig i stegt flæsk, og derefter slå mave, mens tre upcoming komikere underholder fra scenen.

Sidste år startede Svin & Grin i Vejle, hvor man kan mæske sig i stegt flæsk ad libitum, og efterfølgende blive underholdt af tre komikere. Konceptet blev en succes med udsolgte arrangementer. Derfor vender Svin & Grin tilbage her i det nye år. Det sker den 31. januar, hvor det igen er Arresten Mad og Bar, som lægger lokaler til arrangementet.

Det er den lokale iværksætter Rasmus Simmelkjær Pedersen, som har trukket konceptet til Vejle.

”Vejlensere har taget rigtig godt imod Svin & Grin, især bruger mange virksomheder det som en anledning til et socialt arrangement for deres ansatte,” fortæller han.

3 timers fornøjelse

Ganske kort fortalt forløber aftenen sådan, at dørene åbner klokken 18.00. Klokken 18.30 bliver der så serveret stegt flæsk, som gæsterne kan spise så meget af, som du lyster. Til maden får de en gratis Tuborg. Når appetitten er stillet klokken 20.00, går den første komiker på scenen, og den tredje og sidste komiker runder showet af klokken 21.00.

Hele herligheden koster 173 kroner. Billetter kan købes her.

Sidste års arrangementer blev udsolgt, og Rasmus Simmelkjær Pedersen forventer, at det samme sker med 2019’s første udgave af Svin & Grin.

”Billetsalget har været rigtig godt henover julen, så man skal ikke vente for længe med at købe billet,” siger han.

Her på redaktionen har vi fået fingre i to billetter til Svin & Grin. Hvis man besøger vores Facebook-side, kan man deltage i konkurrencen. Der bliver trukket en heldig vinder på mandag.