Man kan med fordel vælge en lokal og topprofessionel udlejer

Når man skal leje en bolig er det vigtigt at vælge sig et veletableret og erfarent ejendomsselskab således at lejeperioden forløber sig så problemfrit som overhovedet muligt.

Sponsoreret indhold

Bor man til leje hos et veletableret og top professionelt ejendomsselskab kan man vide sig sikker på, at lejeloven overholdes til fulde.

Man kan altså trygt skrive under på en lejekontrakt som er udarbejdet med formål at skabe de bedste rammer for dig som lejer.

Retningslinjerne er klare og der hersker ikke tvivl om hvem der har ansvaret for eksempelvis indvendig og udvendig vedligeholdelse.

 

Ofte hører man om lejere som har boet til leje hos en privat udlejer, hvor vedligeholdelsen og udbedringen af skader, som tilfalder udlejer ikke bliver udbedret. Flere gange hører man også om at lejeren ender med at stå med en stor fraflytningsregning.

Det er det værst tænkelige scenarie at stå i som lejer. Alt dette  undgår man ved at vælge et veletableret og topprofessionelt ejendomsselskab.

 

I Vejle findes der flere ejendomsselskaber, men et af de mest erfarende er Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S, som i mere end 100 år har udbudt gode kvalitetslejeboliger i Vejle.

Ejendomsselskabet blev grundlagt i 1915 og i alle årene har boligudlejning været en primær del af forretningsområdet.

Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S ejer og administrere sammen med Bach Gruppen A/S omtrent 500 lejemål i følgende ejendomme i Vejle:
 

 • Lido bygningen på Fredericiavej – Mølholm
 • Ejendommene Fredericiavej 74, 86, 90. – Mølholm
 • Husene og rækkehusene på Skovallé – Mølholm
 • Gammelhavn – Vejle centrum 108 boliger, 28 erhvervslejemål i størrelsen 34-400 m2
 • Stormgade 25-27 – Vejle centrum, 12 boliger
 • Sønderbrogade 14-16  – Vejle centrum, 5 boliger og 4 erhvervslejemål
 • Højhuset, Jellingvej 34 – Vejle vestby, 36 3v. Lejligheder og 2 erhvervslejemål
 • Jellingvej 30 – Vejle vestby, 5 boliger
 • Finlandsvej 4 – Nørremarken – Vejle, 42 velindrettede 4v. Lejligheder
 • Vedelsgade e103-105 – Vejle centrum, 13 lejligheder og 2 erhvervslejemål
 • Humleparken – Stouby, 23 rækkehuse ca 105m2.

 

Hos Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S er regnskabet godt, hvilket gør selskabet i stand til at kunne vedligeholde og forbedre deres lejeboliger. Dette sikre både nuværende og kommende lejere en bolig af høj kvalitet. 

Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S var tilbage i 2006 initiativtageren til opførelsen af det verdenskendte, og ikoniske varetegn for Vejle – Bølgen.

Sammen med Bach gruppen A/S opførte de Bølgen over en årrække, hvor Bølge 5 er forbeholdt udlejning.

Der er altså ingen tvivl om at vælger man som lejer, at tage kontakt til et veletableret, topprofessionelt og lokalt ejendomsselskab som Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S så kan man være sikker på at ens lejeperiode vil forløbe sig så problemfrit som overhovedet muligt, og man får en kvalitetsbolig hvor tingene spiller.