En digital advokat kan hjælpe i din nye bolighandel

Foto: Shutterstock

Når du står og skal have et nyt hus, så er der mange forhold at have styr på. For det første skal du finde et hus, som du kan lide. Dette er bestemt ikke en let opgave i sig selv. Beliggenheden skal være god, og huset må ikke være for dyrt.

Derudover er der altid alt det andet praktiske, som du skal være opmærksom på. Ligger den nye bolig tæt på en skole, så børnene kan komme i den rette skole og uden, at det er for besværligt? Kan børnene lege på vejen, eller er der en legeplads i nærheden?

Heldigvis er Vejle og omegn jo et godt område med rigtig gode forhold og mange arbejdspladser. Samtidig er det et byområde, som er ganske godt forbundet med resten af landet med alle de mange motorveje. Takket være Vejle Fjord er området også et af Danmarks smukkeste. Vejle er slet ikke så ringe endda!

Når du har fundet huset, som du vil flytte ind i med familien, så bør du sikre dig husets stand. Derved kan du bedst minimere risikoen for uforudsete ekstraomkostninger. Heldigvis kan dette nemt gøres med hjælp fra en erfaren boligadvokat.

Det er muligt at vælge en digital boligadvokat

Vi været i kontakt med Frederik Friche fra NemAdvokat, som fortæller om nogle af de mange fordele ved at benytte sig af en boligadvokat på internettet.

“Hvis man skal købe et nyt hus, så har man traditionelt skulle ud og finde en advokat i den pågældende by. Dette er ikke nødvendigvis den bedste løsning. Lokale boligadvokater har ofte personlige relationer til mægleren og kan måske være lidt 'farvede'. Den lokale ejendomsmægler og boligadvokat er derfor måske ikke helt objektive, da de ofte henviser til hinanden”, siger Frederik Friche fra NemAdvokat.

Frederik Friche: Foto: Nemadvokat

I den senere årrække er det derfor blevet populært at vælge en såkaldt digital boligadvokat fremfor en mere lokal advokat. Dette gælder uanset, om man planlægger at slå sig ned i Vejle og blive vejlenser eller et andet sted i landet.

Et godt bud på et valg af en digital boligadvokat er altid firmaet NemAdvokat. Det er dog forståeligt, hvis man er lidt utryg ved at skulle vælge en advokat på internettet. Så hvorfor kan det alligevel være en fordel at vælge denne løsning som vejlenser eller tilflytter? Kan man stadig føle sig tryg, når kontakten til boligadvokaten foregår digitalt, og man ikke nødvendigvis får det personlige indtryk? Og hvorfor bør man som vejlenser vælge NemAdvokat fremfor at tage en lokal boligadvokat i byen?

En digital boligadvokat gør tingene nemmere og billigere for dig

NemAdvokat oplyser også, at uanset om boligen skal købes i Vejle, et andet sted i Trekantsområdet eller et helt tredje sted, så er der endnu flere fordele ved at bruge en digital boligadvokat:

“For det første sparer du som klient en masse tid ved at kunne klare hele forløbet online og ikke skulle deltage i et fysisk møde. En anden stor fordel er, at boligadvokater som NemAdvokat har en masse erfaring med bolighandler. Dette sikrer, at sagsbehandlerne og rådgiverne er virkelig rutinerede”, udtaler Frederik Friche fra NemAdvokat.

Prisen har også en del at skulle have sagt.

“Prisniveauet for advokatbistanden hos en digital advokat kan nemlig holdes en del lavere, da der ikke skal bruges de samme omkostninger til at have ‘den rigtige adresse’”, oplyser Frederik Friche fra NemAdvokat og fortsætter:

“Hvis man benytter en digital boligadvokat, kan man som potentiel køber forvente ikke at skulle af med et salær. Dette gælder, selv hvis bolighandlen ikke bliver til noget. Dette kan man som køber ikke altid regne med hos en lokal boligadvokat i nærområdet."

Slutteligt matcher en digital boligadvokat altid købers behov for digitalisering og for at kunne blive fundet nemt og bekvemt på internettet. Der er således mange fordele ved at benytte sig af den digitale boligadvokat på nettet!